Fejzak - sezóna 2015
Re: Fejzak - sezóna 2015
Tak konečne mi prišiel nový mobil s lepším fotoaparatom...tak som sa rozhodol ze to oslavim stym ze pofotim troch holky ako sa im darí.
Dokopy mam momentalne 30 rastliniek
takto sa na okne darí prvej várke sadenej 26.12.2014
rastlinky sa dosť nakláňajú na bok za svetlom...tak ich sem tam otočím aby sa narovnali

a toto je aktualne druha varka sadena 8.2.2015

Neviem prečo, či je to odrodami, alebo svetlom ktore dopada z okna na planty...ale niektoré holky na okne sú vacsie nez tie ostatne. Pre porovnanie pridavam fotky najmensej a najvecsej.. :Beer for scale:

Dokopy mam momentalne 30 rastliniek

takto sa na okne darí prvej várke sadenej 26.12.2014
rastlinky sa dosť nakláňajú na bok za svetlom...tak ich sem tam otočím aby sa narovnali
a toto je aktualne druha varka sadena 8.2.2015
Neviem prečo, či je to odrodami, alebo svetlom ktore dopada z okna na planty...ale niektoré holky na okne sú vacsie nez tie ostatne. Pre porovnanie pridavam fotky najmensej a najvecsej.. :Beer for scale:
Určitě to bude jen genetikou
Mě taky nějaká genetika žene do výšky a některý jsou nízké
U mě je například malého vzrůstu Bhut Jolokia Chocolate a do výšky mi žene Jalapeno Early
Hodně štěstí

Ála píše:Určitě to bude jen genetikouMě taky nějaká genetika žene do výšky a některý jsou nízké
U mě je například malého vzrůstu Bhut Jolokia Chocolate a do výšky mi žene Jalapeno Early
Hodně štěstí
Ani ne genetikou. Spis tim ze Annunnka roste rychleji nez chineses.
For Martins: Snad se pletes. Mne treba habanero tasmanian se zene do vysky ma i vice listu, nez dorset naga, habanero red a Jays ghost peach skorpion. Srovnatelny mi prijde s tatovo jalapenem. No snad to tak je a ne, ze misto tasmanu budu mit jalapena.
Globalne bych rekl ze je to znama vec( ze annunnky rostou i zraji rychleji nez chineses), nicmene vyjimky byt muzou. I treba diky mene svetla a tim padem vetsim vytahovanim rostliny a nebo mene palivejsi odrude chineses. Moje mene palivejsi chineses cheiro roxa je vyssi nez palivejsi Haba B.M. Jacques. Nicmene ve stejnem datu sazeny Penis Pepper orange je 2x vyssi a vsichni maji stejne podminky.skWor píše:For Martins: Snad se pletes. Mne treba habanero tasmanian se zene do vysky ma i vice listu, nez dorset naga, habanero red a Jays ghost peach skorpion. Srovnatelny mi prijde s tatovo jalapenem. No snad to tak je a ne, ze misto tasmanu budu mit jalapena.