Zatím tak 26-30cm. Ale to bude asi konečná. Tedy u těch červených, zelené stále přirůstají /musím je podkládat, aby neležely na zemi/. Ale to jsem zavinil já - nedůsledně jsem vyštipoval popata /zase/.Holu píše:Krásně ti to roste.![]()
Na kolik teda tu velikost odhaduješ?
gandalf 2015
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf 2015
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem ochutnal ten "zázrak" z Ebay - mírně nasládlá chuť, rychlý nástup palu, zejména na jazyku, poměrně rychle odezní, po chvíli "hřeje" i v žaludku. Ale celkem příjemné chilli. Ještě kdyby tak mělo ty slibované parametry. Celkm silně začalo kvést, má svazky zelených lusků. Jen je škoda, že se mi ten stonek začal hned větvit do široka, kdyby to rostlo do výšky, tak by bylo zjímavější /lusky mi leží na zemi/. Vyšší nároky na vzdušnou vlhkost, snad ještě více, než to co jsem měl v minulosti z Bornea.
Krása...fakt hodně dobrý.
-
- Stálý člen
- Reputace: 113
Máš to nádherný!
Můžu mít pár otázeček? Vypadá to, že pěstuješ ve skleníku. Jak často zaléváš a čím a jak často hnojíš?

Můžu mít pár otázeček? Vypadá to, že pěstuješ ve skleníku. Jak často zaléváš a čím a jak často hnojíš?

- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mám folijovník, zalévám tak ob den-dva /podle potřeby/, spíš méně. Hnojím BioBizz, jíchou ze slepičinců a kpřiv a občas jim dopřeju pár kapek spec. hnojiva, co mi namíchal kamarád, párkrát jsem přidal kalcit a mikroprvky /cca kapku na litr/, nebo jen pokropím odstátou vodou z potoka. Na podzim jsem hnojení odflákl, tak jim teď musím dopřát. Jestli to takhle vydrží do října, tak budu spokojen a bude co rozdávat
Líbí se mi jak rostou ty 7POT, žlutý Jolokie, Jamajský žlutý i ty moje velký by snad měly dobře plodit.

-
- Stálý člen
- Reputace: 113
Těch 7POT jsem si všiml. Myslel jsem si, jak mi moje 7POT jedou a když jsem viděl Tvoje, blednu závistí. Pěstuju na terase v kontejnerech zakrytých ochrannou tkaninou a mám pocit, že jsem podcenil letošní vedra. Dnes jsem likvidoval jeden kontejner a substrát byl úplně suchý, ač jsem tam v neděli večer nalil 2l vody. Zkusím zvýšit četnost zálivky i hnojení...