jedná se o hydro (mé vůbec první), jak určitě mnozí z názvu pochopili. Chilli grow jedu druhou sezonu, ta první nebyla zas tak úspěšná... Docela jsem se potýkal s havětí, hlavně smutnicemi a sviluškami (mocný to hmyzák), s přelitím, nezaléváním atd. Až mi došla trpělivost a já práskl do bot hydroponických.
Info o hydru:
Bubbler - domácí výroba - dvě krabice (jedna slouží jako opora pro druhou) z Ikey černé (objem 45 l, naplněna do 35 l) + víko (vyvrtané otvory pro 3 květináčky), aquarium air pump (4w/100L), jeden stone pro bublinky, samozřejmě hadičky, ventil apod., keramzit pro ukotvení rostlin, 3 obyč. květináče z HB - celková pořizovací cena +- 900,-
Hnojiva - tady jsem na radu starších zainvestoval -> rostliny krmím hnojkami od GHE - FLORANOVA GROW a BLOOM a nic víc - pořizovací cena 1.000,-
Pokusné subjekty: Habanero madame Jeanette Yellow 1x, Trinidad moruga scorpion Red 2x
Kytky jedu za oknem, bez přídavného osvětlení, bez ventilace atd., prostě normál obyč. pěst, jen bez hlíny...
Rostliny jsem dal koupat asi v 1 měsíci jejich života, předpěst byl normál v hlíně.
Tak a nějaké foto

Pohled na bubbler, rostlinky po "přesazení", stáří cca 4-5 týdnů, zleva Scorpioni, vpravo Madame
po týdnu koupele
po dalších 5 týdnech bublání
jedno makro
kořenový systém v 11 týdnech života