to Nosac : jo s tím drátem to nezní špatně, akorát by to chtělo nějakou světlo barvu..při tmavé barvě by se ten drát mohl moc ohřívat a snižoval by to životnost folie (i když při té styčné ploše to možná bude zanedbatelné). Když jsem dneska folii řezal na pařeniště, tak jsem se fakt divil jak je pevná a myslím že by s nosností neměl být problém i bez drátů.. ještě to promyslím a uvidíme.
PS : teď mě napadlo že tam místo drátu natáhnu pevný silonový provázek v bílé barvě a bude to ...díkes za nakopnutí dobrým směrem a dobrý nápad.
Jen tak mimochodem, dnes jsem trochu zkoušel nosnost střechy...uprostřed jsem se plnou váhou (75kg) pověsil na hřebenovou lať. Téměř se nehnula..fakt pevné
A tady je ještě bonus v podobě stavby pařenišť. Dnes jsem dodělal jedno, je tam 30cm koňského hnoje a na tom 15cm zeminy .... bude tam pěkně teploučko...příští týden vysévám a vysazuji

A hned jsem rozjel stavbu dalšího... to bude o něco méně hluboké a vysoké. A pak na závěr bude ještě jedno "studené" které bude bez výhřevného hnoje.