Tak pridám aj ja fotky mojej vôbec prvej sezóny s chilli. Začal som poskromne, nechcel som hneď pokaziť veľa rastliniek naraz, takže mám iba zopár kúskov.
No ale k fotkám.
Tu je jedna "no name" chilli. Sušenú papričku som dostal od babky a zasadil semienko. Toto vzniklo. Predpokladám, že to bude jedna z okrasných, neviem však ktorá. Ak by ste niekto vedel viac, tak budem veľmi rád. Prikladám aj ďalšie fotky plodov. Tie by sa maly (aspoň podľa sušenej papričky) zafarbiť do peknej červenej
Tu je ten istý druh, semienko z tej istej papričky ibaže túto rastlinku som zastrihol takže je nižšia a rozvetvená
Podotknem, že rastlinky mám na zasklenom balkóne
Túto rastlinku mám však jedinú v byte na parapete. Na okne, ktoré je otočené úplne rovnakým smerom ako balkón. Zaujímavé však je, že táto rastlinka nemá zatiaľ ani jeden plod. Kvetov má však dosť. Dodám, že čo sa polievania a hnojenia týka, sú na tom všetky rastliny rovnako.
Taká zaujímavosť. Nemal som už žiaden kochlík, bolo mi ľúto túto rastlinku vyhodiť tak som ju dal ešte ako úplne malú do šálky. Celkom sa jej tam darí, je síce maličká ale kvitne a má dva plody

A tu ešte moja Habanero Red Hot
A Jalapeno Delicas
Habanero a Jalapeno som zasadil dosť neskoro, takže na prvé kvety ešte iba čakám. Pri Jalapeno už odštipujem prvé puky, Habanero si však dáva riadne na čas.