První pokus o chilli :)
Re: První pokus o chilli :)
Tak mam kvety,ovsem odpadavaji,muzete mi poradit,cim to muze byt ? ... nevim,jake mam pouzit ted hnojivo,jeslti jim neco nechybi ...
do ted pouzivam lignohumat + hostice rajcata/paprika tekute ...

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2629
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš to přelitý?
zkusim nezalevat ... uvidime ... ale nerekl bych kazdopadne ... 
cau, ja by som sa nebal tych slepicincov(hostice), tiez s nim hnojim a nemozem sa stazovat
, ale opatrne, aby si to nespalil.
jasne,budu se drzet davkovani, 5ml = 1l ... hnojis to s nima kazdy tyden pravidelne ? uz je mam koupene ... 
ak nezabudnem tak pravidelnedevmixil píše:jasne,budu se drzet davkovani, 5ml = 1l ... hnojis to s nima kazdy tyden pravidelne ? uz je mam koupene ...
inak vsetky chilli papriky mam indoor, niektore maju skoro 2 metre
Tak se divam na tvoje tema "prva sezona 2013" .. no mas to hodne solidní
Já mám od každé jednu na balkone v byte,a od kazde 2 kousky mam u nasich na zahrade,kde sviti slunko cely den .... u me na balkone sviti jen 2hodiny dopoledne,resp,rano .... Tem co jsou u nasich na slunku cely den,se dari,rekl bych lépe,prospiva jim to
.... Mrzí me,ze jsem to vysel az tak pozde,ale pristi rok,to podchytím tak jak se má,hned z kraje roku
...
Já mám od každé jednu na balkone v byte,a od kazde 2 kousky mam u nasich na zahrade,kde sviti slunko cely den .... u me na balkone sviti jen 2hodiny dopoledne,resp,rano .... Tem co jsou u nasich na slunku cely den,se dari,rekl bych lépe,prospiva jim to
Tak kung-pao ....
... Duha stale nic,jen kvety,ale asi ji neco chybí,nebo nevim,kvet jak rozkvete je krasny,pak uschne a je konec ......