2013 - prva sezona
Re: 2013 - prva sezona
U mna to je vyhradne len indoor, na 3 oknach, papriky ktore som rozdal sli prevazne do zahrad
Cez den nesvietim, je to fotene rano a mne svieti do okna az poobede, skor mam problem ze cez slnecne dni nevidim na monitor, nezatahujem im zaluzie
.
Ale tak to su take detaily s ktorymi som pocital

Ale tak to su take detaily s ktorymi som pocital

dalsi update, prva ochutnavka uz prebehla
Jalapeño milo prekvapilo
okno č. 1
nalavo 4x aji amarilo, napravo 4x jalapeño

tie amarila sa strasne trapia

neviem co s tym, asi ich zachvilu zrusim uplne, rastliny su vysoke 150cm+, maju par plodov, listy vyzeraju zle, netusim ci je to prehnojenim, alebo su spalene slnkom,alebo maju nedostatok nejakych prvkov, pripadne kombinacia vsetkeho... ostatnym rastlinam sa celkom dari, pomohlo im vysadenie host. slepicincov na tyzden a o5 som ich zalial "rastovym" hnojivom hostice na papriky+guano
okno č.2, 4x thai hot, v strede 2x jalapeño, tie male su 4x habanero 2x rawit

okno č.3, asi poinsettia?(akura nerastie v trsoch ako vsade na obrazkoch
)

este tu mam nejake vietnamky, cayene, ozdobne chilli mixy s malymi paprickami a tak, ked to trochu podrastie vyfotim

okno č. 1
nalavo 4x aji amarilo, napravo 4x jalapeño
tie amarila sa strasne trapia
neviem co s tym, asi ich zachvilu zrusim uplne, rastliny su vysoke 150cm+, maju par plodov, listy vyzeraju zle, netusim ci je to prehnojenim, alebo su spalene slnkom,alebo maju nedostatok nejakych prvkov, pripadne kombinacia vsetkeho... ostatnym rastlinam sa celkom dari, pomohlo im vysadenie host. slepicincov na tyzden a o5 som ich zalial "rastovym" hnojivom hostice na papriky+guano
okno č.2, 4x thai hot, v strede 2x jalapeño, tie male su 4x habanero 2x rawit
okno č.3, asi poinsettia?(akura nerastie v trsoch ako vsade na obrazkoch

este tu mam nejake vietnamky, cayene, ozdobne chilli mixy s malymi paprickami a tak, ked to trochu podrastie vyfotim

Update:
Aji Amarillo(4 rastliny) som bohuzial musel zrusit, vacsina plodov este zelena :-/
Celkom ma prekvapilo ze mi este dozrievaju do zlta aj po odstrihnuti

po zruseni pralesu okno vyzera takto, 2x Haba red, 2x Haba yellow, 2 nejake ozdobne mini chilli, celkom palive

okna museli opustit,
jalapena/thai hot este dozrievaju v miestnosti, dokopy 10 rastlin, zo vsetkeho som priebezne ujedal
, ale este sa tam najde takych 200-300 plodov(thai hot plodia paradne, zo vsetkeho co mam su najpalivejsie(takze nic brutalne
)

Aji Amarillo(4 rastliny) som bohuzial musel zrusit, vacsina plodov este zelena :-/
Celkom ma prekvapilo ze mi este dozrievaju do zlta aj po odstrihnuti

po zruseni pralesu okno vyzera takto, 2x Haba red, 2x Haba yellow, 2 nejake ozdobne mini chilli, celkom palive
okna museli opustit,
jalapena/thai hot este dozrievaju v miestnosti, dokopy 10 rastlin, zo vsetkeho som priebezne ujedal