Update
tak začnu tím, že vymodlený 7 pot douglah je zas v pr... dneska jsem na něj trošku stříkal a tak nějak rostlinka upadla, nad zemí vypadala hezky, ale absolutně bez kořenů... tak putovala do sklenice, do perlitu vodou a přikrýt folií, ale asi chcípne, má jen děložní lístky.. (moje chyba, nebojím se rostlinky nechat trochu přeschnout, ale u téhle jsem se už prostě bál, protože ji to předtím málem zabilo.. stejně už byla oslabená)
Každopádně jsem se vrátil domů po dvou dnech, ale to se předbíhám. Než jsem odjel, tak jsem z těch hloupých rašelinových (jakoby kartonových) kelímků, vybral všechna semínka 7 Pot Douglahů, co jsem mohl a hodil je do sklenice s hlínou a zalil. Mohly se tam připlést i semínka Butch T, ale myslím, že ne. Když jsem se vrátil, objevil jsem skoro vyschlou sklenici a v ní dva klíčky. Což mě potěšilo (v pokoji se netopilo, bylo tam cca 20stupňů), třeba se přecijen něco urodí i Douglahů. foto zde:
14.2.2013
jeden klíček je uprostřed sklenice a druhý nahoře (vyklíčilo semínko z hlíny, co byla nalepená na koraji sklenice:))
Také jsem měl v kuchyni ve víčku pod folií s dírkama semínka od Gygabita, se kterým jsme měnili (sry za popletenou zásilku:X). Takhle vypadala semínka dneska, když jsem je odkryl:
No a tady prckové update (zleva Butch T, Choco Bhut Jolokia, Chile de Árbol):

Naklíčená semínka jsem zasadil do hlíny (dvě nejvitálnější od každého druhu) včetně nenaklíčených peter pepper, ta jsem hodil všechna tři do květináče spolu. Jen poslední TS Yellow jsem nechal na vatě a uvidíme, co se bude dít.
Až vylezou rostlinky, začnu je fotit