Moje první chilli-balkon,okno
Re: Moje první chilli-balkon,okno
Pekny les sa ti dviha na tom okne, len tak dalej! 

Tak zase po čase přidávám pár fotek , rostou krásně , ale objevil se problém asi u třech paprik se kroutí listy. Nevím čím by to mohlo bejt , hnojený to nebylo , spálený sluncem to asi taky není pač vůbec nesvití a přelitý...no možná .Hlínu nechávám vyschnout ( samozřejmě nevím jestli i na spodku je suchá ). Zálivku provádím tak 1x max 2x za týden a to jen trošku
Zde foto

tato rostlina je o něco světlejší je možný že by už potřebovala živiny? je jako první přesazená.Hlína je předhnojená na 6 týdnu
Zde foto

a teď fotky všech rostlin

Budu rád za jakýkoliv názor nebo radu.Diky a ať se daří
Zde foto
tato rostlina je o něco světlejší je možný že by už potřebovala živiny? je jako první přesazená.Hlína je předhnojená na 6 týdnu
Zde foto
a teď fotky všech rostlin
Budu rád za jakýkoliv názor nebo radu.Diky a ať se daří

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Na ty zkroucene listy asi zkusti ten vapnik, me to taky nekdo poradil a jednou za 2 tydny je postrikam rozprasovacem. Ucinek se dostavil u starych velkych listu pomaleji nez u novych mladych, ktere se drzi tmave a pevne ted uz celou dobu 
Jinak ty spodni listy mas uz zlute, tak je otrhej a kdyz nebyva slunko, tak zalivej podle toho, jak je puda vyschla, ja zalevam v podstate kazdy druhy den, protoze nekde schne hlina rychleji a jinde pomaleji, hlavne neprelevat
Ale pekne se ti vetvi, takze to vypada hodne dobre, jen tak dal

Jinak ty spodni listy mas uz zlute, tak je otrhej a kdyz nebyva slunko, tak zalivej podle toho, jak je puda vyschla, ja zalevam v podstate kazdy druhy den, protoze nekde schne hlina rychleji a jinde pomaleji, hlavne neprelevat

Ale pekne se ti vetvi, takze to vypada hodne dobre, jen tak dal

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Zdravím tak ty zkroucené listy už jsou v pořádku nejspíš to bylo kvuli přelití.
Přidávam nové fotky na téhle fotce je Takanotsume které sem zastříhl , chci zjistit co hodí ve finále víc plodú

Takanotsume

Takanotsume

African Devil

a african devil tyhle dva roustou od začátku špatně ale už se zdají lepší tak snad to doženou

dvě Habanera

a celek. Od levé strany vzadu 4 kytky Takanotsume, vpravo vzadu 2 Habanera po levé straně 2 African Devil a zbytek Jalapeno NuMex Pinata

Přidávam nové fotky na téhle fotce je Takanotsume které sem zastříhl , chci zjistit co hodí ve finále víc plodú

Takanotsume
Takanotsume
African Devil
a african devil tyhle dva roustou od začátku špatně ale už se zdají lepší tak snad to doženou
dvě Habanera
a celek. Od levé strany vzadu 4 kytky Takanotsume, vpravo vzadu 2 Habanera po levé straně 2 African Devil a zbytek Jalapeno NuMex Pinata
Zdrávím všechny pěstitele.Po 12ti dnech přídávám nové fotky , moc krásně rostou
už se teším na úrodu ale to asi všichni
2x Takanotsume , vlevo a pravo dole Jalapeno , uprostřed african devil

Jalapena a Takanotsume

Habanera

Takanotsume (ta vysoká)

3x African Devil - asi už brzy je nechám kvést.Píšou výšku 30cm
vlevo 20cm , uprostřed 22cm , vpravo 28cm

2x Takanotsume , vlevo a pravo dole Jalapeno , uprostřed african devil
Jalapena a Takanotsume
Habanera
Takanotsume (ta vysoká)
3x African Devil - asi už brzy je nechám kvést.Píšou výšku 30cm
vlevo 20cm , uprostřed 22cm , vpravo 28cm
Zdravím, tak přidávám nové fotky. Něco už sem nechal na kvést a zbytek jěšte roste.Brzy nechám kvést všechny Takanotsume a Japalena až později , sázely se dýl a jěště ktomu nedávno bylo chladno tak moc nerostly.
3x African Devil

3x Takanotsume

2x Habanero

3x Jalapeno Numex Pinata , 1x African devil

Takanotsume a Jalapena

Celek na balkoně

3x African Devil
3x Takanotsume
2x Habanero
3x Jalapeno Numex Pinata , 1x African devil
Takanotsume a Jalapena
Celek na balkoně