Fili windoor/outdoor
Re: Fili windoor/outdoor
Moc pěkný kytky, o Symbivitu přemýšlím na přesazení do skleníku, kupovals přes jejich e-shop, nebo v nějakým kamenným krámě?
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Díky
Symbivit rajčata a papriky jsem kupoval u nás v květinářství v menším městě za cca 90kč/150g, máme tady i lignohumát a další vychytávky, což mě velice mile překvapilo.

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Update z dneška.
V minulých dnech jsem dělal postřik s Wuxal kalciem a hoštické slepičince s větším obsahem fosforu (na rostliny v květu). Důvod byl to, že listy se kroutily, byly u některých rostlin zakrslejší a měly nepravidelný tvar. Pomohlo to ? No na většině rostlin spíš ano.
U některých rostlin mám podezření na roztoče (Polyphagotarsonemus latus), pokud někdo měl stejný problém, budu moc rád, pokud mi napíše do PM či do sekce choroby, jak papriky léčit.
Jinak holky mi dělají radost, stačí se podívat
Thanksgiving za sebou

Thanksgiving moje kráska

Střední kráska

Nejmenší kráska

Thanksgiving pospolu

Znova velká kráska

Jalapeno Early

Numex Twilight

Numex Twilight

Habanera Yellow

Habanera Yellow

Dvojlist

Dorset Nagy

Medusy

Medusy

A už jednou zmiňované Royal Black, které není Royal Black, ale rostě docela hezky.

V minulých dnech jsem dělal postřik s Wuxal kalciem a hoštické slepičince s větším obsahem fosforu (na rostliny v květu). Důvod byl to, že listy se kroutily, byly u některých rostlin zakrslejší a měly nepravidelný tvar. Pomohlo to ? No na většině rostlin spíš ano.
U některých rostlin mám podezření na roztoče (Polyphagotarsonemus latus), pokud někdo měl stejný problém, budu moc rád, pokud mi napíše do PM či do sekce choroby, jak papriky léčit.
Jinak holky mi dělají radost, stačí se podívat

Thanksgiving za sebou
Thanksgiving moje kráska
Střední kráska
Nejmenší kráska
Thanksgiving pospolu
Znova velká kráska
Jalapeno Early
Numex Twilight
Numex Twilight
Habanera Yellow
Habanera Yellow
Dvojlist

Dorset Nagy
Medusy
Medusy
A už jednou zmiňované Royal Black, které není Royal Black, ale rostě docela hezky.

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Menší update :
Holky se za okny rozrůstají poměrně pěkně, možná i líp jak pod tou zářivkou. Tam jsem nechal všechny chinensky a některé další.
5x Habanero Yellow

Dorset Naga

Přesazení Royal Black

1 okno

Box

Pustil jsem do květu největší Thanksgiving, udělala hezky koberec, tak uvidíme jak se blýskne
7
Jaro už klepe a skleník čeká !
Holky se za okny rozrůstají poměrně pěkně, možná i líp jak pod tou zářivkou. Tam jsem nechal všechny chinensky a některé další.
5x Habanero Yellow
Dorset Naga
Přesazení Royal Black
1 okno
Box
Pustil jsem do květu největší Thanksgiving, udělala hezky koberec, tak uvidíme jak se blýskne

Jaro už klepe a skleník čeká !
- stalker251
- Stálý člen
- Reputace: 18
hezky ať to roste 

http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;
- MARIO.GREEN
- Nový člen
fakt hezké keříky
prakticky připraveno na květ.Tak ať pálí 

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za podporu
Snažím se a už vykukují prvky papriky
Většina už je za okny a ve skleníku, ještě pár jedinců pod zářivkou, ale jen do víkendu, až budu mít víc času. Jinak holky jsou zdravé, občas proletí smutnice, ale mám několik lepových desek, takže škodu nedělají. Ted ještě přežít šok z přesazení ve skleníku a nové klima a těším se co z toho bude !
Thanksgiving mi prostě dělá radost
Sice jsem myslel, že papričky budou žluté až oranžové, tak jsem příjemně překvapen, snad to není teda známka nedostatku nějakého prvku.

Medusa a tzv "bonsai" chilli.

Jalapeno Early před přesazením do skleníku.

Jedno okénko. Zleva Cayenne yellow, Royal Black, Cayenne, Jalapeno Early, Royal Black a poslední dvojtá je nějaký noname ze Sýrie.

Jalapeno Early, začíná z ní být taky kus

Meika Meisl před přesazením do skleníku.

Ještě dodám fotky ze skleníku.

Thanksgiving mi prostě dělá radost

Medusa a tzv "bonsai" chilli.
Jalapeno Early před přesazením do skleníku.
Jedno okénko. Zleva Cayenne yellow, Royal Black, Cayenne, Jalapeno Early, Royal Black a poslední dvojtá je nějaký noname ze Sýrie.
Jalapeno Early, začíná z ní být taky kus

Meika Meisl před přesazením do skleníku.
Ještě dodám fotky ze skleníku.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Celkový pohled : Pravý kraj - rajčata, vzadu okurky okolo, vepředu salát+kedlubny; Levý kraj - Meika meisl a vše ostatní chilli. Zdaleka vše není zasazené v zemině, některé budou jen v květináčích pro zazimování.

Habanera yellow a ta menší vpravo Dorset Naga

Habanera yellow a ta menší vpravo Dorset Naga