Zdravím všechny pěstitele.Rozjel jsem druhý pokus o indoor.
Semínka koupeny z těchto stránek http://www.seminka-chilli.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Koupil jsem Fatali žlutou a červenou.
Dal jsem naklíčit 2 semínka od každé barvy.
Foto zatím najdete v novém albu.
Přeji Úspěšné pěstování.

Druhý pokus
Re: Druhý pokus
Dobrý večer,chci se podělit o recept na chilli omáčku.Je super.Pálivost je ovlivněna druhem použitých chilli.
Já jsem použil Hlavně fresno pár kusů Kozích rohů jemně pálivých a jednu malou žlutou Habanerku.Jak se to vařilo a uvolňovali se esence z habanera bylo super a dodalo finální chuť.
Zde je recept:
400g chilli (jakékoliv)
1kg červených masitých paprik
8 stroužků česneku
2 lžíce octa
3 lžíce kečupu
3 lžičky soli (se solí opatrně)
1/2 deka
Povařit doměkka a rozmixovat.Pote sterilovat.
Dělal jsem to poprvé a mohu doporučit.
Pár skleniček jsem rozdal a podarovaným to moc chutnalo.
Zkuste to a dobrou chutˇpřeji.

Já jsem použil Hlavně fresno pár kusů Kozích rohů jemně pálivých a jednu malou žlutou Habanerku.Jak se to vařilo a uvolňovali se esence z habanera bylo super a dodalo finální chuť.
Zde je recept:
400g chilli (jakékoliv)
1kg červených masitých paprik
8 stroužků česneku
2 lžíce octa
3 lžíce kečupu
3 lžičky soli (se solí opatrně)
1/2 deka
Povařit doměkka a rozmixovat.Pote sterilovat.
Dělal jsem to poprvé a mohu doporučit.
Pár skleniček jsem rozdal a podarovaným to moc chutnalo.
Zkuste to a dobrou chutˇpřeji.
Čau, štěteček je zbytečný, sem tam je ofoukni nebo cvrnkni do stonku.

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Cvrknuti jsem zkousel nekolikrat a pokazde minimalne jeden kvet upadl, tak radeji foukam nebo prstem tapnu (i jeden kvet muze znamenat jeden plodhasan píše:Čau, štěteček je zbytečný, sem tam je ofoukni nebo cvrnkni do stonku.
 )
 ) Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10   

stankar1990@gmail.com
Ahoj,děkuji za rady.Zkusím to určitě.Ono pamatovat si kterej květ už jsem opyloval a kterej nééé.
Bude těžký.Tak zkusím vaše metody.Je to nevýhoda indoor pěstování.
Ahoj

Bude těžký.Tak zkusím vaše metody.Je to nevýhoda indoor pěstování.
Ahoj
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
No nevyhoda ... nemas tam skudce zakerne ohlodavace listu jako slimaky a housenky  Jinak kdyz to opylujes vickrat, tak se nic nestane, aspon budes mit jistotu, ze jsi to opyloval dobre
 Jinak kdyz to opylujes vickrat, tak se nic nestane, aspon budes mit jistotu, ze jsi to opyloval dobre 

Jinak kdyz to opylujes vickrat, tak se nic nestane, aspon budes mit jistotu, ze jsi to opyloval dobre
 Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10

stankar1990@gmail.com