http://www.dorsetnaga.estranky.cz/fotoa ... a-neznama/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Tak jsem se pokusil vložit foto a kratičký popismopslik píše:Pěkné, třeba časem přispěješ i fotkama a popiskem, namísto odkazu
Díky. jen pro efekt jsem udělal mezi fotkama mezeruJindřich píše:Tak jsem se pokusil vložit foto a kratičký popismopslik píše:Pěkné, třeba časem přispěješ i fotkama a popiskem, namísto odkazu, ještě mám nafocenou Dorset Nagu Bhut Jolokia , ale musím to zpracovat fotil jsem to o semínka teď začíná kvést, sel jsem ji v srpnu sám jsem zvědav jak to zvládne přes zimu a v bytě ?
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
Vypadá opravdu jako Haba, není vidno ani známky po Jolokii. Jediným posledním možným určením bude chuť a pálivost. Já to vidím tak, že se spletli v balíčku se semeny a teď nechtějí přiznat, že udělali chybuJindřich píše:Dotaz:
Nemůžu si pomoci, ale tato zobrazená paprika Dorset Naga/Bhut Jolokia spíše připomíná svým tvarem Habanero. Kontaktoval jsem i prodejce, ten mi tvrdí, že se jedná o křížence Dorstet Naga s Bhut Jolokia.
Díky za odpověď.
J.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host