Takto to teď vypadá:
Uvidíme, jak to půjde dál, ať se vám nejen v pěstování daří

petr.polasek píše: ↑23 led 2021 12:58Rostlinky pomalu začnu přemisťovat do nevyhřívaného pařníku, ale až se zřetelně začne vyvíjet první patro pravých lístků.
Takto to teď vypadá:
petr.polasek píše: ↑26 led 2021 09:41Dělám to spíš kvůli rapidní změně prostředí. Jestli je to ale nutné, to netuším.
Vzhledem k tomu, že názory se různí a sám jsem nevěděl, na kterou stranu se přidat, tak jsem to "riskl" a přesadil z pařníčku pod světlo ihned. Neměl jsem nervy čekat. Výsledek je v mém vlákně dnes. Pokud je tam něco špatně, dejte vědět. Mě se rostlinky zdají spokojené. Snad to tedy nebude mít pozdější následky. Podmiska vpravo - vyklíčilo zároveň +/- 1 den, za další 2 dny podmiska vlevo. Takhle vyseto poprvé.Lexter píše: ↑26 led 2021 09:49Jsem si jistý, že není. Jen riskuješ vytažení a problémy z vysoké vlhkosti. Na druhou stranu jestli máš světlo které dokáže vyrovnat vysokou teplotu, tak asi proč ne.petr.polasek píše: ↑26 led 2021 09:41Dělám to spíš kvůli rapidní změně prostředí. Jestli je to ale nutné, to netuším.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti