Díky za info, už jsem tam teda poslal objednávku na 11l bylo by ještě vhodné něco do substrátu přimíchat ? nebo to zvládnu nakrmit tím chilli fokusem a vitality komplexem ?chris píše: ↑05 úno 2019 22:22Nemyslím si že by jednoletá kytka jala dokázala využít víc než nějakých 10-12 l.
Takhle vypadaly moje noname jala předloni
Před první sklizní:
Druhá fotka je před sklizní druhé úrody koncem sezóny:
Kytka měla pro sebe 18 l ale co jsem tak koukal při podzimní likvidaci na kořenový systém, tak nevyužil víc než nějakých cca 60% dostupného objemu substrátu.
Sukyho indoor 2019
Re: Sukyho indoor 2019
Suky306 píše: ↑06 úno 2019 00:26Díky za info, projel jsem galerku a super i ostatní kytky)))) už jsem tam teda poslal objednávku na 11l bylo by ještě vhodné něco do substrátu přimíchat ? nebo to zvládnu nakrmit tím chilli fokusem a vitality komplexem ?chris píše: ↑05 úno 2019 22:22Nemyslím si že by jednoletá kytka jala dokázala využít víc než nějakých 10-12 l.
Takhle vypadaly moje noname jala předloni
Před první sklizní:
Druhá fotka je před sklizní druhé úrody koncem sezóny:
Kytka měla pro sebe 18 l ale co jsem tak koukal při podzimní likvidaci na kořenový systém, tak nevyužil víc než nějakých cca 60% dostupného objemu substrátu.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Chilli focus je super, používám jej též, jel jsem jej vždy celou sezónu a nikdy jsem neměl problém. Spoustu lidí ti tu ale napíše, že už ale neobsahuje ty správné grády na květ a plod, což je v zásadě pravda. Letos tedy budu experimentovat s tekutými slepičinci. Jestli nemáš zeminu už namíchanou s perlitem, kup si perlit a přimíchej jej do zeminy, aby byla vzdušňejší.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

Perlit tam už je tak snad ok, dohnojím pak podle potřeby asi každopádně dnes jsem si ale všiml že jsou listy pobodané a zespodu opět svilušky, zabere na ně AGRO - SVILUŠKA STOP 0,4 G SPRAY ? nechápu jak to zvládly přežít takovou dobu, ostatní kytky nejsou napadenýQuentin_Bull_89 píše: ↑06 úno 2019 09:57Chilli focus je super, používám jej též, jel jsem jej vždy celou sezónu a nikdy jsem neměl problém. Spoustu lidí ti tu ale napíše, že už ale neobsahuje ty správné grády na květ a plod, což je v zásadě pravda. Letos tedy budu experimentovat s tekutými slepičinci. Jestli nemáš zeminu už namíchanou s perlitem, kup si perlit a přimíchej jej do zeminy, aby byla vzdušňejší.

- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
Na svilušky vyzkoušej Vermitec, s tím agro-sviluška stop zkušenosti nemám. Můžeš ale zaexperimentovat.

-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Něco se mi plete že to je snad Vermitec jen přebalený do jiného obalu (nejsem si už 100% jistý koukal jsem na to loni)Quentin_Bull_89 píše: ↑06 úno 2019 15:41Na svilušky vyzkoušej Vermitec, s tím agro-sviluška stop zkušenosti nemám. Můžeš ale zaexperimentovat.
ještě k tý chemii, mám napadenou i mátu, bazalku atd prostě kytky co nejsou pokojovky a tyhle přípravky pro ně nejsou registrovaný mám čekat nějakej problém v tomhle směru ?Bullets píše: ↑06 úno 2019 21:53Něco se mi plete že to je snad Vermitec jen přebalený do jiného obalu (nejsem si už 100% jistý koukal jsem na to loni)Quentin_Bull_89 píše: ↑06 úno 2019 15:41Na svilušky vyzkoušej Vermitec, s tím agro-sviluška stop zkušenosti nemám. Můžeš ale zaexperimentovat.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
Jak je to s bylinkama, to vážně netuším. Třeba se ti tu ozve někdo povolanější v tomto směru.