Mám za sebou dvě sezony paprikování a letos to bude potřetí.
První rok jsem se nadchla pro aji charapity, morugy a něco habaner. Všechny šly krásně akorát morugy jsou fakt moc a nedá se to jíst

a aji charapity jsou zas takové hodně odpadu na poměr papričky.
Druhý rok jsem opakovala the best paričku Habanero Bonda Ma Jacques. Něco dalších habaner (red a chocolate) a pár jalapeno. Habanera výstavní, jen ty jalapena klaply jen nepálivé. Numex pinata to nezvládli (tipuju špatná semínka). A ještě jsem sázela Elephants trunk aby bylo na utopence. Akorát jsem to neodhadla a byl takový výnos, že jsem nevěděla co s nima.
Letos opět stálice Bonda Ma Jacques (fakt pecka) letos už jen z vlastních semínek. Červená Habanero a chytla se jedna chocolate. Pro oživení ještě Scarlet Lantern, na ty se těším

I když už jedu třetí rok, pořád jsem dost v začátečnickém modu, žádné zářivky, žádné stítnění(prostě jen silní přežijou


Držte place