No vlastně ty baculatá habanera klasického tvaru jsou habanera chocolate, ty delší krabaté jsou Habanera Bonda Jacques jo ty dlouhé červené jsou Elephant trunk.
Dáváš je na gril jen tak? Nebo i marinuješErben61 píše: ↑01 črc 2019 17:33Ahoj. Moc pěkný obrázky, pěkně se na tvé snažení dívá, zvlášť na ty baculatý jalapeňa. Kdysi jsem jalapenama začínal, uvízl jsem na nich tak tři roky. Pak jsem rozjel obrovský množství různých vražd a superhotů a milý jalapena šly trochu stranou. A teď se mi dva roky mstí za tu nevěru a prostě mi nejdou, pokud už vypěstuji sazenici, zaseknou se a když plodí, tak pár neduživých kousků. Grilovat se dá spousta paprik ale jala jsou jedny z nejlepších, totéž platí o plnění a koneckonců i v nálevu je tlustostěnný jalapeňo báječný. Přeju hodně zdaru i nadále.![]()
![]()
Osobně dávám přednost jen ogrilovat a osolit. Dá se samozřejmě okořenit všelijak, jedl jsem u kamaráda papriky posypané kořením Tandori Massala a bylo to bezvadný. Výborný jsou i Jalapeňo poppers, ale dlouho jsem si s nimi nepohrál. Mám rád i plněný papriky masem, jen tak hodit do pekáčku a upéct nepatrně postrašit kečupem, nebo upéct společně s rajčaty na kolečka . Podlít kapkou vody a kousek másla to jistí.Leela píše: ↑01 črc 2019 19:41Dáváš je na gril jen tak? Nebo i marinuješErben61 píše: ↑01 črc 2019 17:33Ahoj. Moc pěkný obrázky, pěkně se na tvé snažení dívá, zvlášť na ty baculatý jalapeňa. Kdysi jsem jalapenama začínal, uvízl jsem na nich tak tři roky. Pak jsem rozjel obrovský množství různých vražd a superhotů a milý jalapena šly trochu stranou. A teď se mi dva roky mstí za tu nevěru a prostě mi nejdou, pokud už vypěstuji sazenici, zaseknou se a když plodí, tak pár neduživých kousků. Grilovat se dá spousta paprik ale jala jsou jedny z nejlepších, totéž platí o plnění a koneckonců i v nálevu je tlustostěnný jalapeňo báječný. Přeju hodně zdaru i nadále.![]()
![]()
![]()
?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti