Problémy s listy chilli paprik
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s listy chilli paprik
Jak to zaléváš? Substrát? Čím hnojíš? Jestliže tím trpí všechny, tak by mohl být problém na tvé straně.
Ahojte. Neviete mi niekto povedať, čo môže byť vyznačená škvrna?
Papričiek mám viac kusov aj druhov, všetky polievam naraz približne v rovnakom množstve. Hnojené boli všetky zatiaľ jeden krát a práve dnes druhý. Ostatné papričky vyzerajú úplne v poriadku. Niektorým sa darí nad očakávania. Len táto jedna Habanero má takýto fľak na liste.

Papričiek mám viac kusov aj druhov, všetky polievam naraz približne v rovnakom množstve. Hnojené boli všetky zatiaľ jeden krát a práve dnes druhý. Ostatné papričky vyzerajú úplne v poriadku. Niektorým sa darí nad očakávania. Len táto jedna Habanero má takýto fľak na liste.
- sedlinkas
- Nový člen
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
já od včera totéž....přišlo mi že je moc suchá, přesadila jsem ji před týdnem cca, tak jsem jí dala malinko vody, jen okolo, dneska visela už celá, tak jsem ji zkusmo vytáhla ven, že ji tedy přesadím jinam a ona chuděra odhnila přesně v místě cca 0.5cm pod hladinou, prostě mi padla jen co jsem ji vyndala, no chuděra neobstála v tomhle počasí, včera večer jsem je přendala do pokoje z balkonu a holt pozdě. Je to hrůza hlásí déšť ještě skoro 3 týdny, tak nevím co z nich bude
Takže to opravdu vypadá na moc vody? :-(
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, takhle paprika vypadá při pravidelném přelévání. Papriky rády spíše suchou půdu. Já je v květináčích zálévám, až když změknou spodní listy a trochu se svěší. Jinak tyhle "deformované" listy už se nevrátí do původní podoby, jen ty nové, které vyrostou.