Tabákový výluh proti mšicím (Aphidoidea)
Re: Tabákový výluh proti mšicím (Aphidoidea)
To aby mel clovek doma malou drogerii
Tak jeste posledni dotaz a to jestli je mozna a vhodna aplikace obou prostredku ve stejnou dobu a nebo jestli je lepsi treba tyden pockat s tim druhym?

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Mně osobně by se to moc míchat nechtělo.
Podle příbalového letáku by měl Mospilan zabírat i na třásněnku. Nebude sice tak efektivní jako Vertimec, ale jako taktiku bych tedy zvolil aplikaci Mospilanu primárně k likvidaci mšic a sekundárně jako pokus o vyhlazení třásněnky. A když to nepomůže, tak ve druhém kole Vertimec ...
Podle příbalového letáku by měl Mospilan zabírat i na třásněnku. Nebude sice tak efektivní jako Vertimec, ale jako taktiku bych tedy zvolil aplikaci Mospilanu primárně k likvidaci mšic a sekundárně jako pokus o vyhlazení třásněnky. A když to nepomůže, tak ve druhém kole Vertimec ...
Ok jeste jednou diky moc za reakci, rady a v neposledni rade za tvuj cas 

mne celkom pomohol ocot. Postrek 3 polievkove lyzice octu na 1 liter vody.
Zdravím, chci se zeptat.
Použil sem na mšice mospilan. Jenže jsem se nikde nedočetl, za jak dlouho od postřiku bych mohl plody sbírat, aniž by to bylo obalené chemii.
Díky za radu
Použil sem na mšice mospilan. Jenže jsem se nikde nedočetl, za jak dlouho od postřiku bych mohl plody sbírat, aniž by to bylo obalené chemii.
Díky za radu

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
snowNN píše:Zdravím, chci se zeptat.
Díky za radu
myslím tam je OL 4dny, ale nechci kecat nemám tu krabici je to tam napsaný
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna o minulém víkendu jsem jej používal...a minimum je 3 dny. Samozřejmě déle je lépe. Ale sám jsem to nevydržel a po 2 dnech od postřiku jsem si musel zobnout 

http://www.foto-tapety.cz
- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
to znám ... co naděláš alespoň v nás nepolezou mšice a jiný neřádi...chilli-max píše:Zrovna o minulém víkendu jsem jej používal...a minimum je 3 dny. Samozřejmě déle je lépe. Ale sám jsem to nevydržel a po 2 dnech od postřiku jsem si musel zobnout