Žluté skvrny na listu
Žluté skvrny na listu
Čau na listech se mi už od května začaly objevovat žluté skvrny na listech. Neřešil jsem to, protože jsem si myslel, že to přestane, ale nestalo se a kvůli tomu mi hodně listů opadalo. Poraďte co s tím!

Re: Žluté skvrny na listu
Ze by trasenky? Koukni jestli nevidis na kmeni, listech, z druhe strany kvetu takove malinkate "hadatka"
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vypadá spíš jako mechanické poškození. Jde to špatně vidět, možná, že pouze hodně vody.
Trasenky to byly, tak jsem to postrikal spintorem a uz tam zadne nejsou,ale zloutne to dal nevim co s tim. (Muzu udelat více fotek)
zima a mokro. 

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kytky mám venku v hydroponii. Na balkoně. Trinidadka má květináč tak litr a půl. Jen keramzit. Teď je na balkoně 16,5C. Kolik bylo v noci nevím ale počítám, že pod 10C. Zvlášť mezi 3-4:00 je největší kosa. Mokro to ne, neprší mi na ně, leda tak vzdušné vlhko. A přesto jsou stále zelené a jak jsem psal jinde tak mě dost zajímá co to vlastně teď dopadá na zem za záření. Papriky mi nasadily nové patro a objevila se hromada květů a plodů. Tak jen nevím jestli to v tomhle barevném spektru a zimě stačí uzrát. Tohle by byl problém stěhovat domů pod sodík...
A k otázce. Nevím co tomu chybí ale něco jo. To jsou ty speciální hlíny co tu furt řešíte, hnojiva za tisíce. V hydroponii víš přesně co do kytek jde, kdy a kolik.

A k otázce. Nevím co tomu chybí ale něco jo. To jsou ty speciální hlíny co tu furt řešíte, hnojiva za tisíce. V hydroponii víš přesně co do kytek jde, kdy a kolik.
Nevím co by těm kytkám chybělo, mám je zasazené v substrátě občas sem tam jim dávám draslík a zalévám je dešťovou vodou a květináč není zas nějak malý!
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
A co tak hnojivo ? Jaká je hlína ? Co za hnojiva tam dáváš ? Podle toho co jsi napsal..je to jako by jsi řekl, že dítěti stačí dát mateřské mléko a dožije s tím do stáří...