Né, vtipkuji, 2 dny ve vodě a pak do flašky rozprašovací s vodou. Dnes ráno jsem postříkal místa, kde ješté nějaké mšice zbyly. Ale může to zkreslovat po mospilanu ze čtvrtka

Tak taky jsem zrovna naložil kopřivy do vody s tim, že bud zejtra vezmu papriky tim výluhem anebo z toho udělám spíš nějakou jíchu a proti mšicim tim pádem zkusím něco jiného. Ještě jsem četl, že se používá mix česneku, cibule a čilli, ale přijde mi zvláštní útočit na mšice na paprikách paprikama. Ale možná by aspoň poznaly pořádnou dávku medicíny, kterou zrovna zobajíBlueShark píše:Já od včera testuji kopřivy, tak testuj něco jiného a dáme si vědět. Vzal jsme kopřivu a mšice jsem šlehal a šlehal abych ji popálil po co největší části těla.
Né, vtipkuji, 2 dny ve vodě a pak do flašky rozprašovací s vodou. Dnes ráno jsem postříkal místa, kde ješté nějaké mšice zbyly. Ale může to zkreslovat po mospilanu ze čtvrtkaHlavně mám plnej velkej kýbl a nechat to pak kvasit na balkóně na hnojivo je o hubu
Já zase pro změnu teď docela hodně pracuju s domova, takže chodim mšice za okno průběžně lovit a nic jsem na ně neaplikoval. a zatím se mi zdá, že je udržuju v celkem minimalistickém množství. Ale jak tu někdo někde poznamenal ohledně stříhání květů, začíná to být poněkud autistická činnost...BlueShark píše:Já mám 12ky v práci, takže nemám jak testovat změny, brzy ráno jsem koukal a přišlo mi, že t ymšice jsou tam pořád po kopřivách. Zítra volno tak prozkoumám.
Mluvíš mi z duše - pomalu se už učím jejich řečseeker píše:Já zase pro změnu teď docela hodně pracuju s domova, takže chodim mšice za okno průběžně lovit a nic jsem na ně neaplikoval. a zatím se mi zdá, že je udržuju v celkem minimalistickém množství. Ale jak tu někdo někde poznamenal ohledně stříhání květů, začíná to být poněkud autistická činnost...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů