NAGANERO

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160
Obrázky: 0

Re: NAGANERO

Příspěvekod lobo » 27 čer 2016 14:46

OMO píše:Máš fanouška na JPGS X Naganero F1 - už se na něj těším, to bude strašný model :firy:
To doufám že to bude naprosto zničující Hybrid. No ale na to si počkáme až do příští sezony, každopádně máš u mě pár semen at je těch F1 co nejvíce. Pokud bude pyl na Naganeru F1 tak bych zkusil nalíčit ještě páí poupat toho JPGS aby bylo více genetického materiálu do budoucnosti :-D

Zjišťuji ale že některým rostlinám se role Samice prostě nelíbí. viz například :

TSM Yellow celkem nalíčeno 6 poupat ve dvo vlnách po třech a pokaždý dotří dnů všechno opadalo.
To samé Bhut Jolokia choco také nalíčeno 6poupat ve dvou vlnách po třech se stejným Negativním výsledkem.

Kdež to jiné odrůdy se chytnou hned na poprvé.

OMO
Stálý člen
Reputace: 3123
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 28 čer 2016 21:06

Tak skleníkové Naganero se nekoná, roste mi klasická tenkostěnná Dorset Naga :) co by za to Blueshark dal hehe. Uvidíme co druhá kytka venku třeba to vyjde :dunno:

31890
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

lobo
Stálý člen

Příspěvekod lobo » 29 čer 2016 07:45

OMO já bych si tím nebyl tak jistý na čistokrevnou Dorset Nagu to taky nevypadá, Ten tvar je jiný ta zelená je příliš světlá. U Dorset Nagy je zelená Tmavě zelená a ne takto světle. Přesně takhle světlé jsem je měl i já loni i ten tvar odpovídá a koneckonců je mám takové i letos. Takže za mě je to NAGANERO jak vyšité :tiphat:

OMO
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 29 čer 2016 09:28

lobo píše:OMO já bych si tím nebyl tak jistý na čistokrevnou Dorset Nagu to taky nevypadá, Ten tvar je jiný ta zelená je příliš světlá. U Dorset Nagy je zelená Tmavě zelená a ne takto světle. Přesně takhle světlé jsem je měl i já loni i ten tvar odpovídá a koneckonců je mám takové i letos. Takže za mě je to NAGANERO jak vyšité :tiphat:
Uvidíme později, ale tvoje Naganera mají habanero tvar, ale tohle je fakt klasika (není to moc patrné z tohoto úhlu). Jinak barva na fotce je vždy zavádějící. Prdel je, že tam je pouze 1 plod zbytek opadal jak byl ten brutálně horký víkend.

lobo
Stálý člen

Příspěvekod lobo » 01 črc 2016 12:42

Jeden plod Naganera F2 začíná chytat Škorpioní ocas či co ?!? :dance2: :robot: :thumbup:
Vypadá jako tlustá Jolokia se škorpioním ocasem :firy:

31998

BigVD
Stálý člen
Reputace: 626

Příspěvekod BigVD » 01 črc 2016 12:47

:angry1: :angr: :angry2:
PS: sry za spam
".....A tak jako při kousnutí do Nagy, jsem při prvních pokusech o pěst chilli zažíval blaženost, jakési uspokojení, které žádná jiná činnost nepřináší. Záhy na to mne chytla ona závislost, která neustále stoupá, tak jako pal Nagy....."
Sezóna 2019, 2018, 2017, 2016

OMO
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 01 črc 2016 13:13

Nějak ztrácíš kontrolu nad těma pekelníkama :) Bacha ať tě nepokoušou příště jak otevřes fóliák :)

lobo
Stálý člen

Příspěvekod lobo » 08 črc 2016 13:50

Tak mi ta F2ka nedá spát. Je tolik odlišná od F1ky a všechny plody co se na ní rodí vypadají stejně, takže si myslím, že se mi to loni sprsklo s něčím dalším a je to tedy uplně nový hybrid. Tak jsem pátral v loňském vláknu a hledal fotky a zjistil jsem že vedle toho Naganera F1 sídlili ještě Jalapeno ( no name), Carolina Reaper a 7 Pot Jonah Yellow. Podle toho jak tak letošní F2ka vypadá tak by to mohlo být to Jalapeno protože plod je tmavý a protáhlý ale bůhví, už aby to chytlo barvu a mohl jsem otestovat grády .....

Zpět na „Capsicum Chinenses“