Zdravím.. vyzerá to tak, že cez víkend udrú prvé mrazy.. musim teda papričky pozbierať, aj keď ešte väčšina nie je dozretá.. čo s nimi? Ako ich ideálne nechať "dôjsť" ?
Dik za rady
zber nedozretých papričiek
Re: zber nedozretých papričiek
me nez dosly (a to byly z 1/3 zelene) tak zplesnively mel jsem je na slunicku a za tejden se je nepodarilo dozrat.
Ja jsem je vsechny ostrihal omyl a dal je na suche misto. Neco z nich jeste podle me dozraje. Sestrihal jsem temer vsechny keriky vcera kvuli zazimovani.
Takze to hodilo asi pul kila nedozralych plodu.
Takze to hodilo asi pul kila nedozralych plodu.
Z nedozrálých jsem udělal jednu z omáček...a bylo po problému
Ale jetli chceš nechat "dojít". tak dojdou jen ty před možným dozráním...zbytek dopadne špatně... Proto radím zpracovat.

Ale jetli chceš nechat "dojít". tak dojdou jen ty před možným dozráním...zbytek dopadne špatně... Proto radím zpracovat.
Ja je po vikendu asi rozkrajim a ususim vsechny
U zelenych se mi stalo ze normalne pri suseni v praci dosly, tak uvidime.
Doma mi pri suseni zacaly plesnivet, tak jsem neco malo vyhodil. Ale v praci mame extremni sucho. Uriznu jim "prdelku" se stopkou a rozpulim.
Necham rozprostrene v krabici a bude.

Doma mi pri suseni zacaly plesnivet, tak jsem neco malo vyhodil. Ale v praci mame extremni sucho. Uriznu jim "prdelku" se stopkou a rozpulim.
Necham rozprostrene v krabici a bude.
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
- Obrázky: 0
Ty nedozrálé suším...(sušička)...do omáček paráááda..
-
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
ja som par flias nezrelych zavaril, ale este tam dajake budu tak asi urobim dalsiu varku...vsetk otreba zuzitkovat