jsem v pěstování chilli začátečník, ale celkem jsem tomu propadl. Proto mám pár dotazů. Na jaře jsem dostal od známé pár kytiček, vzhledem k tomu, že si pronajímám byt, kde není balkón, a všeobecně do něj slunce moc nesvítí zřídil jsem jim menší idnoor. Nakoupil jsem si ale další sazeničky a v práci(nemám kde jinde) jsem jim zařídíl menší foliovník - viz foto(omlovte kvalitu - mobil)
Odrudy - Habanero west indian yellow, Habanero salmon orange, Guajillo, Ancho, Chipotle
- hnojím Fish mixem, v tuto chvíli se na nich začínají objevovat první plody, takže mě zajíma, jestli nemám změnit hnojivo a jak často mám hnojit.
- na starších rostlinách už jsou květy a někde i plody, ale rostliny se mi zdají malé, někde jsem tu četl, že je potřeba první květy odstříhnout, aby rostlina více vyrostla. Má cenu abych to dělal jěště teď?
- Na jedné z menších sazenic se jeden list otáčí nahoru a je celý zvrásčelý, a na větší sazenici je na určitých místech stonek celý černý - čím je to způsobeno?
- mám možnost nakoupit 10ti centimetrové sazeničky. Myslíte, že z nich něco sklidím, když jim udělám podobný foliovník?
Předem děkuji za odpovědi