Substrát
Re: Substrát
Zdravím, mám dotaz, zbylo mi půl substrátu na bylinky a zelené koření od Floraself mohu ji použít na papriky? Nebo dá se nějak substrát pozměnit? Budu rád za rady jsem v tomto nový.
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
A proč bys nemohl? Nebo má nějaké extra složení?
Nene, ptám se jak sem tu pročetl různé diskuze, tak jsem si myslel že jsou substráty který jsou vhodnější na chilli papriky.
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Mělo by tam být někde napsáno, jaký to má složení. Jak jsem se dočetl, tak by v tom mělo chilli růst. Zřejmě jde o první přesazení chilli, tak pokud by to mělo málo živin, tak to při dalším přesazení napravíš. Uvidíš, jak v tom porostou.
Tak se mi zase objevilo par Smutnic a je to od doby co jsem dal nejaky substrat do sadbovacu a je to v parniku pod plexi, takze k venku se tam nemohly dostat. Takze ani tento neni dokonaly.MartinS píše:Tak jsem koupil vcera tento a sadbovace a jeste dalsi parnik abych doklicil co to pujde.
https://www.eva.cz/zbozi/ZAH01432/subst ... ozeni-15l/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobře, ale ty živiny můžu napravit hnojenim nebo přidáním humusu?
Ano...já přidávám granulovaný hnůj.RadStar píše:Dobře, ale ty živiny můžu napravit hnojenim nebo přidáním humusu?