Spousta dotazů

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
jezdik77
Stálý člen
Reputace: 94
Obrázky: 0

Re: Spousta dotazů

Příspěvekod jezdik77 » 05 led 2014 20:30

Jackof25 píše:Máte moc hezké pěstitelské úspěchy jak jsem koukal. Snad mi to letos taky vyjde :) chtěl bych se ještě zeptat zda-li po sklizení budou papriky ještě růst nebo se to sklidí jen jednou a konec sezony. Nezlobte se za hloupé dotazy :)
Když rostlinu nevyhodíš na kompost, můžeš v jejím pěstování pokračovat dál a znovu se kochat květy,plody...i v zimě. :wave:

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Příspěvekod Dr.Pedr » 06 led 2014 08:54

jezdik77 píše:
Jackof25 píše:Máte moc hezké pěstitelské úspěchy jak jsem koukal. Snad mi to letos taky vyjde :) chtěl bych se ještě zeptat zda-li po sklizení budou papriky ještě růst nebo se to sklidí jen jednou a konec sezony. Nezlobte se za hloupé dotazy :)
Když rostlinu nevyhodíš na kompost, můžeš v jejím pěstování pokračovat dál a znovu se kochat květy,plody...i v zimě. :wave:
Viz. články o zazimování ...
viewtopic.php?f=110&t=1174&p=5883&hilit ... 3%AD#p5883" onclick="window.open(this.href);return false;

stalker251
Stálý člen
Reputace: 18

Příspěvekod stalker251 » 09 led 2014 16:23

aj ked je substrá predhnojený na 6 týdnu nesuhlasim s nehnojenim , už v druhem tidnú je dobre rozprašovačem aplikovat slabý roztok lihnohumátu , keremu postupne navišuješ koncentraci , plus od tretiho tidne pridávat groow tekuté hnojivo a začat nekde na 20% koncentraci a postupne zvyšovat , docíliš zvýšeni rastu , a samozrejme neni zlá lampa , aby rastliny nasadzovali krátké patrá , a ventilátor aby ti nestála vlhkost(pokud jsou v boxi )
chilli zdar :)
http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;

Zpět na „Začátečnický koutek“