Rada pro Mega začátečníka
Rada pro Mega začátečníka
Zdravím, Potřeboval bych pár rad nad zlato...Dost jsem toho zde přečetl, ale jsem stále zmaten...Jsem úplný začátečník s pěstováním nemám žádné zkušenosti.představoval jsem si 1- 2 menší květináčky za oknem nic víc na zkoušku. Je to možné? jakou odrůdu pěstovat? jaké rozměry květináčů?substráty? osvětlení ? závlaha? Mockrát děkuji za každou odpověd
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada pro Mega začátečníka
Ahoj, mrkni do indoor galerie pěstování a tam najdi fráze "windoor" - pěstování za oknem. Najdeš tam témata lidí, kteří už za oknem někdy pěstovali a mají zkušenosti. Co se týče substrátu, to už je věc Otázky ohledně setí a sazenic paprik.
Všechno tu je už jednou napsané, stačí jen trošku hledat.
Všechno tu je už jednou napsané, stačí jen trošku hledat.
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
super díky moc tak jsem si v tom udělal nějaký pořádek a přehled a Teď se chci zeptat jestli nemůžu odkoupit nějaké semínka pro začátečníky?
nebo nejlépe nějaký Kit to by bylo nejlepší
líbí se mi startovací balíček 1...ale nevím kolik jiffů budu potřebovat...jestli se nepletu nejsou součástí balíčku...a co bude dále potřebovat k uspěšnému pěstování?