Nemam aktualne ani moznost ich pestovat inde ako za oknom, tak sa spolieham ze juhovychodna strana im poskytne dost slnka
novacik
Re: novacik
Sorry, hrant som myslel hranaty kochlik. rozmery ma myslim 40x15x17. Tie odrody, co som zasadil by mali byt vsetko skor mensie okrasne rastliny, co by sa mali dat pestova za oknom. Aspon podla stranky http://www.seminka-chilli.cz/ by to mali byt rastliny co rastu v rozmedzi 20-40cm.
Nemam aktualne ani moznost ich pestovat inde ako za oknom, tak sa spolieham ze juhovychodna strana im poskytne dost slnka
Tak to potom ano. Klidně i do kochliku.
Vdaka vsetkym za rady. Pequin uz zacal zospodu prerastat jiffu, tak to presadim docasne do kelimku.
Este by som mal trochu inu otazku: Chutnali ste niekto niektoru z tych odrod(pequin mix, purple flash, prairie fire)? Co mozem od toho ocakavat, co sa tyka chuti, palivosti, pripadne vyuzitia v kuchyni? Nieco som si o tom skusal citat, ale az tak vela som nenasiel.
Este by som mal trochu inu otazku: Chutnali ste niekto niektoru z tych odrod(pequin mix, purple flash, prairie fire)? Co mozem od toho ocakavat, co sa tyka chuti, palivosti, pripadne vyuzitia v kuchyni? Nieco som si o tom skusal citat, ale az tak vela som nenasiel.