Zdravim Vás:-)
Chci si letos poridit foliovnik k pěstovani chili:-)
Chtel bych se zeptat jakou půdu použit..chtel bych to udelat takhle..po vykopani plochy pro chili dát první koňský(kravský) hnuj asi 15cm pak lehkou vrstvu hliny (puvodni) a nakonec substrat..co nato řikate?
děkuji za rady:-)
Jak na půdu (Foliovnik)
- rytir91
- Stálý člen
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
Re: Jak na půdu (Foliovnik)
Já vzal perlit, písek, koňský hnůj a hlínu. Vše smíchal dohromady a na horní vrstvu nasypal asi 6-10 cm substrátu. Myslím že papričkám se to líbilo 

Paráda,ještě jedna otázka když je tam ten hnůj a substrat je zapotřebí to v průběhu pěstování něčím ještě hnojit?dekuji
- rytir91
- Stálý člen
Přihnojoval jsem cca 1x za 14dní tekutými hošticemi. http://substraty-hnojiva.heureka.cz/hos ... tekute-1l/" onclick="window.open(this.href);return false; Zhruba v červenci jsem ještě přidával granulované hnojivo na papriky a rajčata ke každé rostlině a zahrabal.
Tohle jsem potřeboval vědět,díky moc,hodně si mi pomohl:-)
- rytir91
- Stálý člen
Jsem rád že jsem mohl pomoct! 

- anly
- Stálý člen
- Reputace: 0
Ahoj, já na to šel jinak. Ve foliovníku jsem udělal řádek na hloubku rýče a do něj jsem nasýpal posečenou trávu, ušlapal a zahrnul zeminou, Zhruba za týden jsem začal na ono místo přesazovat. Myslím že jsem měl ůrodu pěknou. Ale každý má své. Hlavně ať ti to roste
jj jak tak tady ctu na foru,tak kazdy ma své:-) urcite taky dobry napad,,diky:-)