habanero neklíčí
habanero neklíčí
pořídil jsem semínka ruznych chilli, už se mají k světu až na habanero orange už je to týden a pár dnů, měl bych jim dát ještě šanci nebo jsou mrtvé ?
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: habanero neklíčí
Nech jim minimálně 3 týdny času. Některá semena klíčí až za 3 - 4 týdny.Pompo píše:pořídil jsem semínka ruznych chilli, už se mají k světu až na habanero orange už je to týden a pár dnů, měl bych jim dát ještě šanci nebo jsou mrtvé ?
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
díky, na ně se nejvíc těším a takhle si dávají na čas 

Buď rád, alespoň už zkoušíš klíčit. Já na ně už 2. týden čekám....Pompo píše:díky, na ně se nejvíc těším a takhle si dávají na čas
Co se týče klíčení, tak v pondělí to byl týden, co jsem dával Bolívijskou duhu, Jalapeno, Dubai a Tabasco a zatím vyklíčila jen duha. Chce to čas a doufat...
Tak jak to vypadá? Už nějaké vyklíčilo? Mě v úterý (26.4.) konečně došly semínka, tak teď taky čekám. Z předchozího výsevu už mi vzešlo 3/3x bolivijská duha, 2/4x tabasco, 2/3x jalapeno a 0/4 Dubai. V pátek jsem od kámoše dostal 2 papričky, nejspíš to je african red devil, tak jsem včera vyklepal semena a 20 jsem dal klíčit.
Cau, tyhle potvory jsou docela haklivy na teplo - pod 25 stupnu Celsia se jim moc klicit nechce, optimalni je 28-30. Mrkni na teplotu.
V úterý to budou 2 týdny co jsem hodil klíčit habanera. Dneska ráno jsem našel první klíček. Chce jim to dát trochu víc času, ale jedou 

Ano už jsou nějaký ten týden nad zemí
, ostatní chilli vyhazují i třetí patro
Omlouvám se za zpožděnou reakci ale maturita zabere dost času

Omlouvám se za zpožděnou reakci ale maturita zabere dost času