Co se zemí ? Balkon
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Co se zemí ? Balkon
Když to já právě nechci se to z toho bude sypat a dělat bordel ale určitě to promrzne víc 

- Strato3
- Stálý člen
- Reputace: 73
Dobrý den přátelé!
V televizi, na programu který si nepamatuji a v pořadu jehož jméno jsem zapomněl,
radil nějaký zahrádkář, (jeho rada byla myšlena pro skleník, ale mohla by se hodit) že se snaží před zimou skleník pořádně prolít vodou, aby docházelo během zimy ke tlení kořínků a dalšího materiálu a klidně i uprostřed zimy házel do skleníku několik lopat sněhu. To jen proto aby vlhkost pomohla zúrodnění zeminy. Za sucha tyto procesy samozřejmě neprobíhají.
(Prostě: když je to vlhký, tak je to lepší)
)
Hezký den!
Strato3

V televizi, na programu který si nepamatuji a v pořadu jehož jméno jsem zapomněl,

(Prostě: když je to vlhký, tak je to lepší)

Hezký den!
Strato3
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Jasněže vlhký to musí bejt prože jinak se to vodře........ a proto je možná lepší i ten igelitovej pytel a souhlasím s tím vápencem
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Ten pytel je dost silný, takže ho jen tak neprotrhneš (narozdíl od těch igelitových). Navíc mám zkušenost, že ty velký pytle nikdy neplním až po okraj, protože jinak bych s nimi skoro nehnul - volný konec pak jde zavázat. A že by se něco sypalo skrz tu tkanou PP stěnu si nemyslím po zkušenosti se sutí.Vasjis píše:Když to já právě nechci se to z toho bude sypat a dělat bordel ale určitě to promrzne víc
Nicméně neber to tak, že ti to chci vnucovat a že tohle je TO best of řešení - ostatně bílý pytel na balkóně není nic designového, že

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
O estetiku mi nejde v 8 patře
přeci jen je to moje trucovna a terapeutická místnost kde vypnu a kochám se
ale ty pytle znám ale nevěřím že z nich nic nepadne ale díký za názor ten vápenec asi dám sesypu to do sudu a uvidíme no

Kdyz se tu zminuje konsky hnuj, je pro nas bez staje mozno pouzit a promichat substrat s tim z hobbymarketu:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/agro-pravy- ... nuj-10-kg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zbozi.cz/vyrobek/agro-pravy- ... nuj-10-kg/" onclick="window.open(this.href);return false;