Bílé listy

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
mab
Stálý člen
Reputace: 401
Obrázky: 0

Re: Bílé listy

Příspěvekod mab » 21 črc 2016 21:10

Kendy píše: edit: Ještě k tom plodu. není úplně nutné ho vyhodit. Snaž se ho sklidit co nejdřív. to poškozené se časem vydrolí a bude tam díra. Velmi lehce se v tom místě může chytit nějaká hniloba. Ale s trochou štěstí ho ještě použiješ. Kdyby ale začal opravdu hnít, nebo plesnivět, tak pryč s tím.
Už jsem ho sklidil včera, rozřízl, nafotil a vyhodil. Byla to taková měkká hniloba a opravdu to šlo vnitřkem od špičky.
Tak snad se to dá dohromady.

Na to, že jsem letos propásl výsev a probudil se začátkem června, to u mě na balkoně vypadá zajímavě. Dnes jsem přesadil poslední rostlinku co přišla poštou a až si to vše sedne tak je nafotím. Už drahou polovičku připravuju, že napodzim budem bydlet s papričkama , mám i sazeničky, které ještě ani nekvetou :rolleyes: :cookh:

mab
Stálý člen
Reputace: 401

Příspěvekod mab » 25 črc 2016 08:50

Ve čtvrtek i v sobotu jsem použil wuxal na všechny tři, naga už vypadá úplně v pohodě, bonnet začal lehce motat listy, tak už mu dám pokoj. A jalapeno jsem vzal dnes lehce ještě jednou, vypadal nejhůř.
Každopádně všechny tři vypadají znatelně lépe. Namícháno mám cca 0,3% roztok, měřeno váhově, mám tu takovou šikovnou váhu na míchaní epoxy.

Kendy
Moderátor
Reputace: 759

Příspěvekod Kendy » 25 črc 2016 08:53

Jak říkám.. Když nevíš co tomu je, tak to šplíchni wuxalem. Většinou se to alespoň zlepší. ;-)

Zpět na „Začátečnický koutek“