1.Sezona začínám

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
cooper7371
Nováček
Reputace: 0
Obrázky: 0

1.Sezona začínám

Příspěvekod cooper7371 » 23 bře 2013 17:32

Zdravím všechy chilli žrouty :) od kamaráda jsem skusil ochutnat Naga Black.Totální peklo jsem zažil :smoketoil:
A nějak mě to chytlo..tak jsem řekl proč si nezačít pěstovat pro radost tak jsem si koupil: semínka 10ks Thanksgiving chilli a řašelinové tablety jiffy 7 abych nepoškodil kořínky.nějaké rady jsem zde vyčetl za to jsem rád,že tu jsou tipy a ostatní :) tak potřebuji jak na začátek mám připravený květináš o velikosti 2+litrů cca tabletu a semínko a hodlám využít plastový jkelímek a ted přichází jak mám využit tablety.

Mám nechat nabobtnat a vložit semínko a nechat vyklíčit cca 10 dnů potom přesadit do kelímku až to bude ve finální fázy tak přesadit do květináče.

Nebo dát rovnou tabletku nabobtnanou do kelímku a tam nechat vyklíčit v parnu. :thanx:

gandalf
Stálý člen
Reputace: 2594
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.Sezona začínám

Příspěvekod gandalf » 23 bře 2013 18:02

Tablety nech nabobtnat a potom vlož semínko /nebo taky můžeš dát naklíčit semínka zvlášť - mistička, ssavý papír, igeliťák/. Sazenice budeš přesazovat, až kořínky prorostou těmi rašelinovými tabletami a bude to mít pravé listy. Bacha na vodu - nejsou to bahenní rostliny, ale nesmí ti to zaschnout /rosit/!!

Zpět na „Začátečnický koutek“