neboj oni porostou 2 tydny není tak moc ja jsem před měsícem přesadil okrasky do tuhlíku a taky neporostly ale když jsem byl nucen jeden truhlik zrušit a rostlinky jsem rozdal tak kořeny se 3x zvětšily takže se neboj oni se rozrostouandy33 píše:S tym preliatim sa to stalo raz este ked boli v kelimkoch. Vtedy som ich polial znova az tyzden po presadeni ale troska som to prehnal a pocasie tomu stavu nepomahalo tak na to zareagovali.
Kazdopadne krasne prosperovali a aj korene boli pred presadenim krasne rozvinute a rozhodne nie uhnite.
Netvrdim, ze za ten jeden ci dva nove pokrutene listky moze jednoznacne preliatie ale z rastom sa absolutne od presadenia po dvoch tyzdnoch nepohli.
Naopak Fatalii, kt. boli rovnako preliate a presadene len to truhliku zacali krasne rast.
Dilema s kvetinacmi
Re: Dilema s kvetinacmi
Dam im cas, vsak ja som trpezlivy. Zatial ma bude tesit a ukludnovat Fatalii. Vdaka za povzbudive slova.proki73 píše:neboj oni porostou 2 tydny není tak moc ja jsem před měsícem přesadil okrasky do tuhlíku a taky neporostly ale když jsem byl nucen jeden truhlik zrušit a rostlinky jsem rozdal tak kořeny se 3x zvětšily takže se neboj oni se rozrostouandy33 píše:S tym preliatim sa to stalo raz este ked boli v kelimkoch. Vtedy som ich polial znova az tyzden po presadeni ale troska som to prehnal a pocasie tomu stavu nepomahalo tak na to zareagovali.
Kazdopadne krasne prosperovali a aj korene boli pred presadenim krasne rozvinute a rozhodne nie uhnite.
Netvrdim, ze za ten jeden ci dva nove pokrutene listky moze jednoznacne preliatie ale z rastom sa absolutne od presadenia po dvoch tyzdnoch nepohli.
Naopak Fatalii, kt. boli rovnako preliate a presadene len to truhliku zacali krasne rast.

Pro ty rostlinky co se ki nevesli do zahonu jsem koupil v Hornbachu zednicka vedra 12l za 28,- bebo 20l za 49,- staci vyvrtat diry a je kvetinac na svete. komu vadi cerna barva muze si je pretrit nebo obalit. myslim ze za par korun prima kvetinac
Pro pristi rok planuji nejaka 12l vedra poridit. Mate nekdo tip na kvalitni? Kolega rikal ze ma nejaka stara mraky let a preziji tahani sute ze stol. Ale koupili ted nejaka nova a uz dve jim ruply. Je jasne ze jako ve vsech odvetvich se dela spotrebak a veci co malo vydrzi.
Spis mi slo jen o to co treba doporucite nebo cemu se vyhnout. Urcite jsou rozdily v pruznosti tech plastu atd...
Spis mi slo jen o to co treba doporucite nebo cemu se vyhnout. Urcite jsou rozdily v pruznosti tech plastu atd...
Zednicka vedra z Horbachu do tech bych asi sut nedaval ale pro kytky jsou idealni a za par korun viz vyse.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
jj určitě ty vědra stavební, za tu cenu asi nic lepšího neseženeš. ale počkej si na akce, lepší koupit 20l za 39kč než za 60kč ..
Globus možná ještě má tu akci.

horbach ma 20l za 49,- bez akce
Jeste dotaz k ten kyblum a kvetinacum cerne barvy globalne. Kdyz na ne pere slunicko, neni to moc nebezpecne pro koreny? Kytky si uz na vedro jakz takz zvykly, ale i hnedej kvetinac se dokaze poradne rozpalit, tim padem jeste vice se rozpali kvetinac nebo kybl cerne barvy. Mozna to zbytecne moc resim, jen me to napadlo