Nazdar.
Kedy a ako zacat s lignohumatom pri uz vyklicenych rastlinkach?
Lignohumat - kedy, ako?
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Re: Lignohumat - kedy, ako?
kdyby jsi prohledal vice toto forum, tak se o nem dozvis vic 
muze se pouzivat uz od seminka, neni to hnojivo, takze to neprehnojis, muzes ho pouzivat hned po zasazeni do hliny, pry se rychleji rozviji korenovy system, sam jsem ho zacal taky ted pouzivat, tak jsem zvedavy

muze se pouzivat uz od seminka, neni to hnojivo, takze to neprehnojis, muzes ho pouzivat hned po zasazeni do hliny, pry se rychleji rozviji korenovy system, sam jsem ho zacal taky ted pouzivat, tak jsem zvedavy

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- stalker251
- Stálý člen
- Reputace: 18
aplikuj po vykličeni v jiffe alebo v hline rorpašovačem na pudu , potom každy tyden až do vysadzana do sklenika či kam to dáš, neni to hnojivo , takže relativne tim nemužeš prehnojit ale pozor, koncentraci stupnuj s rostouci velkosti rostliny , od blede hnedej farby až tmavo hnedoučernou, rýchlejši si rastliny snim rozvinu korenovy system , a kompenzuju si snim možný nedostatek mikroživin z neyhnojenej pudy alebo nekomplecneho NPK hnojiva,
Ať to roste
Ať to roste

http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;
V akom pomere pri malých rastlinkách a v akom pri veľkých ? 

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Ono je poměrně jedno jestli budeš dávat menší dávku menším a větší dávku větším rostlinám.. Rostliny si stejně nají stejně, takže i kdyby jsi dal trojtou dávku, nebude to mít lepší výsledek.
aha, dík za odpoveď