přesazení
přesazení
Ahoj chtel bych se zeptat za jak dlouho je dobre přesadit papričky do vetšiho zatim je mám jeste v tech rašelinovych tabletách rostou krásne a proto bych nerad neco zanedbal zdaji se zatim silny a že jim nic nechybí (skoro jim dávam každy den dobrou noc
) jak poznám že chteji vic prostoru nebo je to daný nejak časově popřipadě velikostně ? a jeste jeden dotaz čim takovym papričkam mužu "přilepšit" ?

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: přesazení
ahoj, vidím, že už mají 3 patra, už je nejvyšší čas je přesadit a ještě k tomu ztrácejí zelenou barvu, takže nemají už ani tolik živin
Šup s němi do většího ! 

ajo takže přesadim ale jeste bych mel jeden asi z vašeho pohledu blbej dotaz jak to mám v tech tabletách mam to celé dát do květináče nebo se to nejak rozebírá a zasypává novým ? jsem v tom hodně amater takže nevim co a jak abych jim neco neudelal 

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Přesně kvůli tomu ty jiffy jsou, aby se to dalo přesazovat vkuse i s němi a nepoškodil kořeny rostliny ( kořeny bez problému prorostou ). Chi-lli, žádné rozebírání, zasad to i s nimi do substrátu 

ajo takže předpokladam že to čim to je omotané se rozloži tak už jenom jestli je neco čim bych jim mohl jak se to řiká přílepšit aby se meli fakt dobře nejake tyčinky ? nebo specialni hnojivo je ?
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Obal jednoduše bez jakýhkoli problémů proroste.. Čím vylepšit růst ? Podobných témat tady je plno, ale určitě pomůžeš mykorhozními houbami - Symbivit, organickým hnojivem - slepičince například, můžeš je podporovat lignohumátem a tak dále
Hlavně nepřelít 

takže mám přesazeno kořinky to bylo procpany asi jmsem to mel udelat o trochu dřiv noni přište budu vedět apeluji na dalši amatery jako jsem ja nezapomente včas přesadit 

- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček