NAGANERO
Re: NAGANERO
To uz se kradou i sazenice jo? V dnesni dobe fakt clovek nesmi nic mit, pokud mu to neukradnou, tak alespon znici...
-
- Stálý člen
- Reputace: 340
- Obrázky: 0
Tak v tom případě nechápu, proč ty semínka, které jsem dostal, každý označoval jako Naganero F2. Toto je docela podstatná informace. Bylo to sice z rostlin F2, ale semínka jsou teda F3!

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Kontaktovat uživatele:
Ono záleží .. někdy je to chyba tisku i ten kříženec nevzikl v laboratoří, ale po haluzy
Pár lidí i přezimovalo takže pak je tam o generaci míň
třeba Martins jede origo F1 kytku doteď, takže semínka jsou stále F2. Hele sere pes na generaci, důležité je mít decentní výnos, chuť a pal. Ruku na srdce, pěstujem to amatérsky, v bojových podmínkách a semínka jsou zdarma, kdo si řekne, tak má.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
To je ta nase povaha ceska

OMO: Budu taky muset sehnat seminka. Vypravi se zde mnoho legend o Naganeru, tak ji musim taky pristi sezonu vyzkouset

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
-
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Kontaktovat uživatele:
zajed si na Kladno jedno Naganero jeste nema sveho panicka

pan_klobouk
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
tak to z balkóna mi snáď nezmizne 

-
- Stálý člen
- Reputace: 422
Hodně drsný, já bych v paneláku, tam kde jsem bydlel dřív, nedal ven ani rohožku
Příhoda: Přijel opravář myčky, nechal si kufr s veškerým nařadím u otevřených dveří a šel se podívat co a jak je myčka zač. Než přešel tam a zpět, cca 30 metrů, tak byl kufr pryč a oprava taky

Příhoda: Přijel opravář myčky, nechal si kufr s veškerým nařadím u otevřených dveří a šel se podívat co a jak je myčka zač. Než přešel tam a zpět, cca 30 metrů, tak byl kufr pryč a oprava taky

Pálí, pálí, to to pálí

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
tak to je mazec, ty paneláky.
Dnes tu krásně sprchlo, tak čekám pořádný naganero nástup, pofotím i kusy na odloučeném působišti a v něděli to sem snad hodím
Dnes tu krásně sprchlo, tak čekám pořádný naganero nástup, pofotím i kusy na odloučeném působišti a v něděli to sem snad hodím