NAGANERO
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
- Obrázky: 0
Re: NAGANERO
Naganero nepřestává překvapovat... !
- BigVD
- Stálý člen
- Reputace: 626
Takovéto žíhání jsem měl i na žlutých habanero plodech, ale bílá by byla suprová. 

".....A tak jako při kousnutí do Nagy, jsem při prvních pokusech o pěst chilli zažíval blaženost, jakési uspokojení, které žádná jiná činnost nepřináší. Záhy na to mne chytla ona závislost, která neustále stoupá, tak jako pal Nagy....."
Sezóna 2019, 2018, 2017, 2016
Sezóna 2019, 2018, 2017, 2016
No uvidíme jaká bude výsledná barva já jsem tohle žíhání víděl vždy jen na světlých odrůdách na červených ne ale všechno je jednou po prvé, může to být i červená ve finále ale necháme se překvapit, já ale tajně doufám v bílou nebo dokonce že by hnědá ??BigVD píše:Takovéto žíhání jsem měl i na žlutých habanero plodech, ale bílá by byla suprová.

To je super... držím palce a jsem zvědav na další postup.
Jinak díky deštivému počasí je u mne naganero s velkým otazníkem.
Jinak díky deštivému počasí je u mne naganero s velkým otazníkem.
Naganero F1 - Na rostlině je zhruba 80% takto velikých plodů, na to, že mají tenkou stěnu bych řekl, že váha slušná

Naganero Tripple - Tento plod je největší na rostlině asi 8cm pak tam bude takových 30% který jsou velikostně skoro stejní ale trochu menší a zbytek bude tak kolem 5ti gramů. Jinak Tripple je zuatím velice skoupý na semínka v tomto velikém plodu bylo cca 8 semínek tuším. F1ka dává semen dvakrát tolik.

Naganero Tripple - Tento plod je největší na rostlině asi 8cm pak tam bude takových 30% který jsou velikostně skoro stejní ale trochu menší a zbytek bude tak kolem 5ti gramů. Jinak Tripple je zuatím velice skoupý na semínka v tomto velikém plodu bylo cca 8 semínek tuším. F1ka dává semen dvakrát tolik.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Malý updík pro pobavení Vašnostů...... objednal jsem si před časem v eshopu sušičku a jako bonus ,,při jedný cestě´´ jsem si přihodil takovouhle digi váhu..... nějak ji při svým vzdělání nedokážu zprovoznit a návod je k hovnu, vážit se asi nebude, pokud nenajdu nějakej čerstvější mozek.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Mozna ta digivaha reaguje jen na travu a na chilli prdi 

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3138