Update: Z balkonu uz mam celkem dzungli, neda se tam moc hybat, ikdyz jsem vsechno svazal a osmikal o listy v ulicce. Big Black Mama uz se bude za chvili sklizet a ostatni porad nic. Nic noveho mi neplodi, takze budu doufat, ze je porad dost casu a nakonec z toho neco bude.
Musel jsem presadit a premistit nektere bylinky, protoze u okna stinily a nechtelo se mi je v kelimkach zalevat kazdy den.
Uz jsem nasel prvni 2 male rajcatka, takze snad se za chvili ukazou jeste dalsi, jinak na rajcata prdim pristi rok.
Omezil jsem na dva tydny hnojeni, protoze jsou mozna trosku prehnojene, nevyviji se jim kvety a tem co ano, jim padaji kvety. Pristi tyden zase hnojim na kvet a plod Biobizzem Bloom.
Prezimovany Nagabrain Chocolate v lonskem substratu porad trpi, pochybuju, ze z nej neco bude

Habanero Red nema dostatek svetla, takze taky asi nic

Brazilian Starfish Orange fat / Scotch Brains WHP / Bhut Jolokia Yellow gandalf

Brazilian Starfish Orange fat v Kratky hydru porad jede, prvni kvet je otevreny

Scotch Brains WHP, moc rustu a nic nekvete

Bhut Jolokia Yellow gandalf roste, ale ma malo svetla, uvidime

Habanero Yellow v lonskem substratu se snazi vzpamatovat, uvidime

Fatalii Gourmet Jigsaw uz se celkem vzpamatovalo, doufam, ze budu moct letos ochutnat

Nejvetsi letosni chlouba, prezimovana Big Black Mama WHP

Naganero zrzek v Kratky hydru

Bhut Orange Copenhagen WHP v Kratky hydru

Okno obyvak

MOA Scotch Bonnet WHP

MOA Scotch Bonnet RFC vypada spise jako 7pot...

Jay's Peach Ghost Scorpion WHP, porad nic

Jay's Peach Ghost Scorpion RFC, roste jako chobotnice, strasne moc listu, ale nic z toho letos

Mystery pepper, mel to byt Pink Tiger x Peach Bhut WHP...

Peach Bhut Jolokia RFC / BOC x JPGS WHP

BOC x JPGS WHP

Peach Bhut Jolokia RFC

Balkon

Dorset Naga PL

Habanero Chocolate zrzek, jedina papricka

Pink Tiger x Peach Bhut WHP

7Pot BBG Red RFC

Na byte od rodicu vsechno roste, ale v samozavlazovacich kvetinacich bez dostatku svetla se vytahuji, nektere kousky jako Aji Norteno jsou vysoke tak 180cm. Bohuzel se o to nestaraji tak jako ja, takze se tam dari jen Anuumkam, ktere nemusim, mimo Jalapeno.

Aji Norteno

MOA Scotch Bonnet RFC