Problémy s listy chilli paprik
Re: Problémy s listy chilli paprik
substrat je predhnojeny ale asi len tak zlahka, lebo na obale pisu, ze ak vzidu semena moze sa zacat prihnojovat. najviac ma ale trapi, ze sa zastavil rast. dve smenienka oneskorene vylkicili a na tych je vidiet, ze za cca tyzden nepokrocili ani o milimeter. absolutne sa to zastavilo.
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
- Obrázky: 0
To Inferno: Co se týče těch žlutejch kytek, tak ti neporadím co to je, ale setkal jsem se s tím v mé první sezoně (2013) viz odkaz a kytky (Trinidad Scorpion Red) byly naprosto k ničemu. Špatně rostly a neukázal se na nich jedinej pupen, takže jsem je po nějaké době nemilosrdně vyrval a vyhodil. Vím, je to asi blbá zpráva, ale ještě není tak pozdě zasadit nový...
Je fakt, že ty tvoje nejsou celý žlutý jako ty moje a třeba budou super, ale osobně bych to neriskoval...

Tak na to ja nemam gule abych to vyhodil. nie som si vedomy, zeby som urobil nieco zasadne spatne, semienka su zo spolahliveho zdroja seminka-chilli, dam tomu este nejaky cas.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Mimochodem ... skvělá balkónová galerieDarthVikta píše:To Inferno: Co se týče těch žlutejch kytek, tak ti neporadím co to je, ale setkal jsem se s tím v mé první sezoně (2013) viz odkaz a kytky (Trinidad Scorpion Red) byly naprosto k ničemu. Špatně rostly a neukázal se na nich jedinej pupen, takže jsem je po nějaké době nemilosrdně vyrval a vyhodil. Vím, je to asi blbá zpráva, ale ještě není tak pozdě zasadit nový...Je fakt, že ty tvoje nejsou celý žlutý jako ty moje a třeba budou super, ale osobně bych to neriskoval...

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Šmarja, doufám, že tam nikde není vidět plevel jako kopřivy a tak...Colostomizer píše:Mimochodem ... skvělá balkónová galerie

- Colostomizer
- Stálý člen
Neboj, jenom krásný paprikyDarthVikta píše:Šmarja, doufám, že tam nikde není vidět plevel jako kopřivy a tak...Colostomizer píše:Mimochodem ... skvělá balkónová galerie

- satana
- Stálý člen
- Reputace: 89
Ahoj, dotaz. V pondělí jsem přesadil pár sazeniček do většího. Vše v pohodě až na Rocoto. Myslel jsem že je tak bídný, že je třeba přelitý (zem byla trochu víc mokřejší než u ostatních), tak jsem ho včera (nevím jestli to byla chyba) přesadil do suchého substrátu. Ale dnes bohužel žádná změna. Nevíte kde by mohl být problém?

- Colostomizer
- Stálý člen
Šok z přesazení, zalití a možná i z předhnojeného substrátu ...
S rocoty mám taky problém, jsou to mršky háklivé
U některých se dokonce objevily nekrózy listů. Ale postupně se to zlepšuje. Hlavně nepřelévej, nehnoj a buď trpělivý. Potřebují čas ...
S rocoty mám taky problém, jsou to mršky háklivé