Smutnice (Sciara) - paprika
Re: Smutnice (Sciara) - paprika
Ako to teda dopadlo s tymi hlisticami? (sorry za ozivenie starsieho vlakna
)

-
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
Asi sa aj u mna zacinaju objavovat tie male spiny ....tak preventivne som urobil cesnakovy extrakt a uvidime co to pomoze..ekdze par rastliniek mi uhynulo a neviem ci na vine nebudu prave tie male hnusne musky a ich potomstvo...ale ja s nimi este dajak zabojujem ...aby boli straty co najmensie
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Písek, žluté lepové pásky, hlístice (nezničit ji mospilanem), mospilan, česnek, brambor, mokrý hadr a v neposlední řadě elektrický lapač ničitel do zásuvky s několik voltíky
Není možné, aby nějaká přežila :P

to s tím bramborem mě zajímá.. Mám jich taky plno a lepové štítky už jsou uplně obalené... Jak na ně funguje brambor?
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Brambor ? když nebudeš zalívat rostlinu a v bramboru je hodně vody -> položíš ho rokrátou stranou na substrát, tak do něj larvy nalezou, to samé hadr, ale musí být morký/vlhký. Smutnice mají rády vlhko, sucho je ničí.
Smutnice když se přemnoží, jsou docela nebezpečné a těžko se jich zbavuje. Nejvic se mi osvědčila trojkombinace
žl. lepové desky - Biobit XL (účinná látka: Bacillus thuringiensis) - tabákový postřik.
žl. lepové desky - Biobit XL (účinná látka: Bacillus thuringiensis) - tabákový postřik.
Nemá to být Biolit?
Ne, žádnej biolit, BIOBIT XL

-- 30 kvě 2014 23:17 --
Akorát teď koukám že už ho neprodávaj.

-- 30 kvě 2014 23:17 --
Akorát teď koukám že už ho neprodávaj.