Jinak co říct? Snad mi pomůžete s mou první sadbou

Myslím, že neslíp bylo klíčení rozebráno zde: otazky-ohledne-seti-a-sazenic/rychle-a- ... t2846.html" onclick="window.open(this.href);return false;Losky83 píše:Ahoj pánové, dnes půjdu někam koupit jiffy a zkusím použít staré akvarko cca 30*25*25 cm ns pár sazenic. Budou v mé trucovně, která je situovaná na jih, takže světlo tam jde cca od 12 do 19hod.
Zvažuji akvárko dát na topení na 1cm polystyren. Jak hsem koukal, dost jim svítite,tak mohu použít asi 9w zářivku (kancelařská lampička) a nebo akvarijní světlo 18W. Případně mám doma power led diody.
Případně ještě zvažuji vytápění skleníku akvarijním topným tělesem, které také mám.
Ale myslím, že teplota v bytě bude možná stačit. Máme pořád 24-25. Potřebuji nějaký vlhkoměr?
Díky
Podle mě je vlhkoměr naprostá zbytečnost ... ale co člověk, to jiný názorLosky83 píše:Ahoj pánové, dnes půjdu někam koupit jiffy a zkusím použít staré akvarko cca 30*25*25 cm ns pár sazenic. Budou v mé trucovně, která je situovaná na jih, takže světlo tam jde cca od 12 do 19hod.
Zvažuji akvárko dát na topení na 1cm polystyren. Jak hsem koukal, dost jim svítite,tak mohu použít asi 9w zářivku (kancelařská lampička) a nebo akvarijní světlo 18W. Případně mám doma power led diody.
Případně ještě zvažuji vytápění skleníku akvarijním topným tělesem, které také mám.
Ale myslím, že teplota v bytě bude možná stačit. Máme pořád 24-25. Potřebuji nějaký vlhkoměr?
Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti