Nosáč - tak trošku začátečník a hned vášnivý
Re: Nosáč - tak trošku začátečník a hned vášnivý
děkuju, ale ty bílé hrudky jsou malý keramzit, je to součástí hlíny jako odlehčení, není to houba... ale vlhke to je dost jen jsem to asi na začátku přelil a ted se nemohu vody zbavit už 3tí týden
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
- Obrázky: 0
Nosac píše:děkuju, ale ty bílé hrudky jsou malý keramzit, je to součástí hlíny jako odlehčení, není to houba... ale vlhke to je dost jen jsem to asi na začátku přelil a ted se nemohu vody zbavit už 3tí týden

Hu mas pravdu dekuju... Toho jsem si nevšiml jsou ke kamnum k vy schnutí . Dekuju
Ahoj, tak mám další fotečky, tak se jdu pochlubit:-)

A takhle jim svítím

A takhle jim svítím
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
No dětátka si rochní teda
Supr, jen tak dál ! Ještě malé doporučení, až se vyklubou, podložil bych ty sadbovače, aby měly sazeničky vzdálenost od zdroje světla tak 20 cm, je to efektivnější. Někdo říká 15cm, někdo 25. Někdy i půl metrů a neřeší to příliš. Pak zase postupně snižovat vrcholek 

Jasně děkuji... ještě je přikrývám do pařníčku tak potřebuji výšku, ale pak je budu dávat těsně ke světlu - díky za radu...okno je na jih a dnes krásně svítilo, venku bylo sice minus 10 ale sluníčko to rozehřálo z Teska koupil nějaké červené lusky - kapie na jezení a měli nějaká semínka, usušil jsem je a toto je výsledek - jen jako sranda zdali to jde.

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Kolikrát jsou ,,takto,, získaná semínka z čerstv.paprik (Tesko) životaschopnější než ty kupovaná v sáčcích...taky to tak dělám...Nosac píše:Jasně děkuji... ještě je přikrývám do pařníčku tak potřebuji výšku, ale pak je budu dávat těsně ke světlu - díky za radu...okno je na jih a dnes krásně svítilo, venku bylo sice minus 10 ale sluníčko to rozehřálo z Teska koupil nějaké červené lusky - kapie na jezení a měli nějaká semínka, usušil jsem je a toto je výsledek - jen jako sranda zdali to jde.

zahrada

-- 07 úno 2014 01:10 --
PS a skleníček už stojí, je prohnojený před zimou aby se to odleželo, také jsem do hlíny přidal kokosové vlákno prohnojené od našeho hada
-- 07 úno 2014 01:11 --
Foto dohraju o víkendu
-- 07 úno 2014 01:10 --
PS a skleníček už stojí, je prohnojený před zimou aby se to odleželo, také jsem do hlíny přidal kokosové vlákno prohnojené od našeho hada

-- 07 úno 2014 01:11 --
Foto dohraju o víkendu