Zdar všem. Tak v neděli po ránu koukám na fórum a ejhle, vlákno k Vypalováku. Jak všichni zúčastnění a možná i pozorní sledovatelé víte, moje maličkost je tam tak trochu přes vaření. A to není jen chilli con carne, ale i spousta jídla pro nás pořádající. Byly tady taky zmíněny vztahy mezi ,,dělníky" vypalováku a nálady, třenice a nervozity. Chci vás ujistit, že opět rád přiložím ruku k dílu a poskytnu své zkušenosti. Ale abych nebyl za protivnýho dědka pobíhajícího mezi dvěma stanovišti se sporáky a pokřikujícící možná i oplzlé odpovědí na velevtipné narážky přísedících, potřeboval bych s něčím pomoc. Například první rok jsme vařili 100 porcí con carne, vloni bych to odhadl na téměř dvojnásobek. A vaření okolo je taky více jak přibývájí lidé podílející se na organizaci. V hasičském areálu a v Sovičce je sice postačující zázemí, není však nafukovací, s trochou organizace a improvizace se ale dá vaření zvládnout. Bezvadný je nový gril a perfektní byl vloni i zapůjčený ohřívací výdejní box. Čeho je nedostatek a co komplikuje práci je nedostatek nádobí, větších hrnců, kastrolů, pekáčků, ale třeba i velké síto, naběračky co domácnost dala........
Tímto chci říct, že by nebylo od věci se tomuto trochu pověnovat, jistě máte mnozí, zvláště kulinářští kutilové 

 zvláště z vesnic, různé věci ze ,,zabíjaček" a kdo tam jedete autem, šlo by přihodit.  
 
 
Samozřejmě, že je spousta času, ale.......jak uvedl Lobo v úvodu čas letí a to prosím neuvěřitelným způsobem 
 
   
   
  