Tímto chci říct, že by nebylo od věci se tomuto trochu pověnovat, jistě máte mnozí, zvláště kulinářští kutilové


Samozřejmě, že je spousta času, ale.......jak uvedl Lobo v úvodu čas letí a to prosím neuvěřitelným způsobem




Nic pres koleno nelamu, vyreste si to, jak uznate za vhodne
Erben61 píše: ↑27 led 2019 09:24Zdar všem. Tak v neděli po ránu koukám na fórum a ejhle, vlákno k Vypalováku. Jak všichni zúčastnění a možná i pozorní sledovatelé víte, moje maličkost je tam tak trochu přes vaření. A to není jen chilli con carne, ale i spousta jídla pro nás pořádající. Byly tady taky zmíněny vztahy mezi ,,dělníky" vypalováku a nálady, třenice a nervozity. Chci vás ujistit, že opět rád přiložím ruku k dílu a poskytnu své zkušenosti. Ale abych nebyl za protivnýho dědka pobíhajícího mezi dvěma stanovišti se sporáky a pokřikujícící možná i oplzlé odpovědí na velevtipné narážky přísedících, potřeboval bych s něčím pomoc. Například první rok jsme vařili 100 porcí con carne, vloni bych to odhadl na téměř dvojnásobek. A vaření okolo je taky více jak přibývájí lidé podílející se na organizaci. V hasičském areálu a v Sovičce je sice postačující zázemí, není však nafukovací, s trochou organizace a improvizace se ale dá vaření zvládnout. Bezvadný je nový gril a perfektní byl vloni i zapůjčený ohřívací výdejní box. Čeho je nedostatek a co komplikuje práci je nedostatek nádobí, větších hrnců, kastrolů, pekáčků, ale třeba i velké síto, naběračky co domácnost dala........
mno,trochu jsem nad tím koumal,a aby jsi měl v kuchyni na sovičce víc klidu a prostoru,tak by se dala spousta věcí přesunout ven....dlouhé vary,táhnutí a tak,že by se v hlavní kuchyni řešil jen start a dochucení,testuju takové venkovní skládací mobilní kamínka na pelety,zatím to funguje nad očekávání,takže to by odlehčilo provozu v hlavní laboratoři a bylo by tam hlavně poklidno a krapet menší provoz...což by zřejmě i zklidnilo situaci...moc místa tam fakt není
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host