Kromě té jeho reklamy dole bych řekl, že je košér. Přehled tu chyběl.
Btw. Vypalovák je nekomerční. Veškerý výdělek jde na dobrou věc, tak by to nemělo nikoho pohoršovat.
Přehled chilli festivalů v ČR a okolí
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přehled chilli festivalů v ČR a okolí
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Golonka
- Stálý člen
- Reputace: 1334
Kendy, myslím, že Loba naprosto chápu v jeho názoru. Jde o to, že toto je první a jediný post tohoto uživatele a ihned na něm propaguje své webovky. Na těchto festech jsem nebyl, tak nemohu posoudit druhý Lobův pohled, že na všech zmíněných festech autor prodává své výrobky.
a hledá další možnost na odbyt svých výrobků.
Osobně bych vlákno ponechal, je užitečné. Jen bych jako úpravu udělal tu věc, že bych z prvního postu smazal uživatelovi webovky, ty může mít přece ve svém profilu, jako ostatní.

Osobně bych vlákno ponechal, je užitečné. Jen bych jako úpravu udělal tu věc, že bych z prvního postu smazal uživatelovi webovky, ty může mít přece ve svém profilu, jako ostatní.
Čím blbější sedlák, tím větší

OK. Reklamu odstraním.
K té nekomerčnosti. To je takové složité. Těžko nám moderátorům posuzovat, jak moc je nějaká akce komerční/nekomerční. Jistě se k tomu snažíme nějak přihlížet, ale nemáme moc možností to objektivně posoudit.
edit: Doplněno. Reklamu hned neodstraním. Ne že bych nechtěl, ale uživatel ji má v podpisu, nikoliv v textu. Nedostanu se k ní. Kontaktoval jsem uživatele, aby ji odstranil.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Kontaktovat uživatele:
Jasné .. papír sice snese vše, ale osobně jsem ty peníze počítal a byl u toho stejně jako dalších 15 svědků, když se ty peníze předávaly.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Jasně že jo. Vždyť já to nezpochybňuji. Jenom říkám, že obecně to jako moderátoři nemáme moc jak posoudit. Když to tvrdíš (a řada dalších taky), tak tomu věříme.
Když přijde někdo jiný a bude tvrdit že jeho akce je taky čistě nekomerční, tak mu ale asi budeme věřit taky. Jak si to máme ověřit? To nejde.
Když přijde někdo jiný a bude tvrdit že jeho akce je taky čistě nekomerční, tak mu ale asi budeme věřit taky. Jak si to máme ověřit? To nejde.
-
- Nový člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz na svůj web mám v podpisu svého profilu, nepsal jsem ho do příspěvku. Důvod, proč jsem to vlákno založil, jsem napsal hned na úvod. Snažím se dohledat akce, které se týkají chilli. Nezastírám, že je pro mě ten seznam užitečný proto, že se dozvím o festivalech, na které se třeba budu moct přihlásit jako vystavovatel. Nevidím v tom ale žádný problém - je to užitečná informace i pro potenciální návštěvníky.Golonka1 píše: ↑05 led 2018 11:14Kendy, myslím, že Loba naprosto chápu v jeho názoru. Jde o to, že toto je první a jediný post tohoto uživatele a ihned na něm propaguje své webovky. Na těchto festech jsem nebyl, tak nemohu posoudit druhý Lobův pohled, že na všech zmíněných festech autor prodává své výrobky.a hledá další možnost na odbyt svých výrobků.
Nicméně bych tě rád poprosil o úpravu tvého podpisu a vynětí odkazované stránky. Je to poněkud dráždivé.HMF píše: ↑05 led 2018 11:40Odkaz na svůj web mám v podpisu svého profilu, nepsal jsem ho do příspěvku. Důvod, proč jsem to vlákno založil, jsem napsal hned na úvod. Snažím se dohledat akce, které se týkají chilli. Nezastírám, že je pro mě ten seznam užitečný proto, že se dozvím o festivalech, na které se třeba budu moct přihlásit jako vystavovatel. Nevidím v tom ale žádný problém - je to užitečná informace i pro potenciální návštěvníky.
- Golonka
- Stálý člen
- Reputace: 1334
HMF, když si pořádně přečteš Kendyho dotaz a pak můj příspěvek, myslím, že pochopíš, že první odstavec je to co si myslím, proč tvé vlákno někoho naštvalo a druhý odstavec je můj osobní názor a odpověď pro Kendyho, kdy s tímto vláknem souhlasím a je i pro mě užitečné, jen jde pouze o webovky v podpisu (míněno na uklidnění situace).
Čím blbější sedlák, tím větší