Cus, bohuzel vubec nevim jak to budu mit. Vcera se me deti obe vratily nemocne z primestskeho tabora....teploty, laryngitida atd..., auto mam v servisu uz pres tyden a ceka se na okno, protoze ho ponicej az budou vyrovnavat tu diru. Navic jsem od zacatku tohodle tydne na jinem projektu, kde je brutal nalejvarna a chaos. Nemam vubec cas premyslet ani jestli vubec pojedu a kdy.
Bude to pak asi spontalni rozhodnuti podle aktualni situace, zdravi deti apod. Golonka vezme Baculu misto me.
Je klidne mozne, ze vyrazim v sobotu brzy rano, ale pokud budou deti nemocne tak ne. Je to jeste 14dnu, tak uvidime.
DarthVikta, nevim jestli uz jsi delal tricko, ale asi me ho nedelej. Pokud uz jsi nechal delat, tak ti ho normalne zacvakam a po nekom pujde poslat.
Ze seznamu na nej se vyndam.
Žopský Vypalovák vol.5
Re: Žopský Vypalovák vol.5
Přeji brzké uzdravení ratolestí. A pevné nervy se servisem...
Diky. Hele je to peklo. Prvni vetsi kolektiv a hned oba marodi. Nechali je venku v tomhle pocasi asi cely den navic... Skoro stejne ocekavam pri nastupu do skoly/skolky. Kde lehli oba loni a zena pak na ne byla o vikendu sama.
Bohuzel to tak blbe vychazi na prvni tyden v zari, kdy ocekavam podobny prubeh.
Loni malej donesl neco ze skolky, od nej to chytla dcerka a od 3.dne to zacalo...
Nechci radsi proto nic slibovat.
Bohuzel to tak blbe vychazi na prvni tyden v zari, kdy ocekavam podobny prubeh.
Loni malej donesl neco ze skolky, od nej to chytla dcerka a od 3.dne to zacalo...
Nechci radsi proto nic slibovat.
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
ja klasicky nicDarthVikta píše: ↑16 srp 2021 12:41Děcka, Napište mi do zprávy, nebo nahoďte do tabulky (udělal jsem nový list tam, jak jsou trika a zboží), kolik budete chtít pro sebe chilli pivek.
Závazně do konce týdne!

-
- Stálý člen
- Reputace: 435
Loni mi to nevyšlo, ale teď mám na pátek 3.9. nahlášenou dovolenou, tak snad se zadaří a alespoň některé z této skvělé bandy poznám konečně osobně. S drahou polovičkou spojíme výlet na Moravu s návštěvou známých ve Zlíně, u kterých budeme i spát. Plán je přijet v pátek odpoledne a přiložit ruku k dílu a v sobotu samozřejmě účast na akci. Viktovi pošlu do SZ zprávy seznam papriček, které bych mohla dodat na výstavku. Přemýšlím, čím bych ještě přispěla a jediné, co mě napadá je, že bych mohla udělat větší sklenici pikantní hořčice ke klobaněrům.
- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3281
Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Tvl, to Starobahno...

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Aj, škoda...

Posílal jsem data v úterý, takže nepředpokládám, že to hned udělal.