Zdravím všechny,
příští měsíc by mi měl kolega přivézt z Malajsie cca 1kg papriček Chilli Padi.
Všude možně je plno receptů na omáčky, pasty atd.
Raději se ale zeptám Vás nadšenců, kde věřím, že máte tyto chuťovky vymazlené do detailu.
Za každou inspiraci budu moc vděčný.
PS: když bude někdo chtít, připadně můžu nějaké poslat.
Zpracování Chilli Padi
- Golonka
- Stálý člen
- Příspěvky: 434
- Registrován: 07 čer 2016 15:30
- Reputace: 1316
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha
Zpracování Chilli Padi
Čím blbější sedlák, tím větší
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5420
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9100
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zpracování Chilli Padi
To spíš záleží jaké mas chutove preference, já mam nejradeji Chu nan pastu, recept v mém lonském vlakne najdes. Líbí se mi, že papricky se nevaří a neznehodnocují tím pádem. Trvanlivost dlouhá a chutná to paradne. Ale záleží jak to bude chutnat Tobě.
- Golonka
- Stálý člen
- Příspěvky: 434
- Registrován: 07 čer 2016 15:30
- Reputace: 1316
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha
Re: Zpracování Chilli Padi
Děkuji, ta vypadá hodně dobře. Určitě ji zkusím. Snad se někdo ještě podělí, ať můžu zkoušet a kombinovat.
Rád bych měl tak 6 receptů, abych zpracoval část letošní úrody, jestli se zadaří.
Rád bych měl tak 6 receptů, abych zpracoval část letošní úrody, jestli se zadaří.
Čím blbější sedlák, tím větší
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5420
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9100
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zpracování Chilli Padi
Řekni nám Tvé preference. Pochopitelně omáčka lze udelat tak, že ji udelas ve stylu na sladko, slano atd....
- Golonka
- Stálý člen
- Příspěvky: 434
- Registrován: 07 čer 2016 15:30
- Reputace: 1316
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha
Re: Zpracování Chilli Padi
Asi na sladko by byla lepší, hezky si dát trochu ke steaku. Očividně máš hodně odzkoušeno a dovedeno k chuťové dokonalosti.
Máš v repertoáru i nějakou marinádu na naložení masa na gril?
Máš v repertoáru i nějakou marinádu na naložení masa na gril?
Čím blbější sedlák, tím větší
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5420
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9100
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zpracování Chilli Padi
Zkus si tu najit recept (je jich mnoho) na broskvovou nebo mangovou omáčku, budeš spokojen!
- Golonka
- Stálý člen
- Příspěvky: 434
- Registrován: 07 čer 2016 15:30
- Reputace: 1316
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha
Re: Zpracování Chilli Padi
Díky, ty jsem viděl také ve Tvém vlákně, stejně jako Chu Nan.
Čím blbější sedlák, tím větší
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů