Chose Manuel píše: ↑05 led 2022 15:53
Konečně seznámek co se dá i zapamatovat

do tý Morugy jdi taky
No jo, loni toho bylo povícero i Moruga, ale nenašel jsem pro ni ve své kuchyni uplatnění. Na mě už je to moc. Ecuadorian devils breath se stejnou pálivostí jako Habanero jsem odstranil z důvodu chuti. Haba je chutnější. A místo beranů už budou jen Jalapeňos.
Taky omezím počet rostlinek. Neměl jsem tolik času na zpracování. Něco jsem zavařil, něco nasušil, Pár dávek švestkové omáčky jsem udělal ale, spousta čekala na zpracování v lednici. Bylo toho dost. O čerstvé nikdo zájem neprojevil. I když jsem něco plodů rozdal, tak toho spousta skončilo na kompostu a to mi trhá srdíčko.

Není hořkého života. Jen občas pálí, ale většinou příjemně hřeje. Bohu dík.