To kdybych si dovolil u nás doma tak jsem bezďák.

Nebylo to zas tolik cítit. Takže dobrý.

Nedá mi to a musím reagovat, kdysi dávno mnoho let na zad tomu je v chalupě pode mnou, rozdělával tata v kuchyni na stole motor z pincka,cosi tam šteloval a pak se na vrtě jezdívaly crosy, jóó to byly časy...
 Nedá mi to a musím reagovat, kdysi dávno mnoho let na zad tomu je v chalupě pode mnou, rozdělával tata v kuchyni na stole motor z pincka,cosi tam šteloval a pak se na vrtě jezdívaly crosy, jóó to byly časy... 
Souhlasím s tebou. To byly časy Š 120 jsi pořídil opravit doma v garáži na koleně a bylo fuk co tomu bylo. To samé jakoukoli spotřební elektroniku. Vše sis pořídil opravit "v ložnici na čerstvě povlečené posteli"Baron z Žop píše: ↑02 úno 2021 13:59Nedá mi to a musím reagovat, kdysi dávno mnoho let na zad tomu je v chalupě pode mnou, rozdělával tata v kuchyni na stole motor z pincka,cosi tam šteloval a pak se na vrtě jezdívaly crosy, jóó to byly časy...

Tak nějaká osvěta proběhla. Ona sama si také cosik uvědomila, když byl barák plný mušek, což ji vytáčelo do nepříčetna. Aneb chybami se člověk učí. V některých případech neustále.

Co se týká super hotů, tak tam už pomalu lámu hůl nad Nagou a Butch Taylorem.
 Co se týká super hotů, tak tam už pomalu lámu hůl nad Nagou a Butch Taylorem.  

, škoda těch co se dostatečně nevyvinuly... To je ale život, silným patří svět..
  , škoda těch co se dostatečně nevyvinuly... To je ale život, silným patří svět.. 
 Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti