Ty žluté listy vůbec neřeš, odštípni a je to.
Než tomu dát dardu chemie kvuli smutnicím... tak stačí jen povrch substratu postríkat neemazalem a jsou pryč. Pokud to udelas 2x v intervalu 7 dní tak máš pokoj na pul sezony a do půdy se nedostane prakticky nic. Zálivka dolů do misky, nedá smutnicím vůbec šanci, kde můžeš, zalévej dospodu.
Jinak lepove desky. Máš to jinak moc hezké!
Sukyho indoor 2019
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Re: Sukyho indoor 2019
Moc pěkný, nemáš se zač stydět.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
Zdarec,
Dneska je holkám 86 dní
noname jala:
kveteme, plody rostou, jsem zvědavý kolik květů se ještě uchytí.
Duha
ta přestala kvést, je nějaká zaseknutá, zatím..
jinak z toho všeho hlídání a domýšlení mě už trošku bolí hlava, chtěl jsem hlavně udržitelný room plný papriček, koníček je to super ale holky často doplácí právě na lidský faktor, proto brzo (tady nebo v jiném vláknu) ukážu jak takovou místnost řídit pomocí arduina a senzorů z číny za pár korun, chystám celkem pokročilý systém s možností nastavování "map" atd, celé to pak hodím na github.
ať to roste a díky za reakce!
Dneska je holkám 86 dní
noname jala:
kveteme, plody rostou, jsem zvědavý kolik květů se ještě uchytí.
Duha
ta přestala kvést, je nějaká zaseknutá, zatím..
jinak z toho všeho hlídání a domýšlení mě už trošku bolí hlava, chtěl jsem hlavně udržitelný room plný papriček, koníček je to super ale holky často doplácí právě na lidský faktor, proto brzo (tady nebo v jiném vláknu) ukážu jak takovou místnost řídit pomocí arduina a senzorů z číny za pár korun, chystám celkem pokročilý systém s možností nastavování "map" atd, celé to pak hodím na github.
ať to roste a díky za reakce!
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Na toho arduina založ pak samostatné vlákno, může to být zajímavé čtení. Sám jsem dosti zvědav.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Předpokládám že to je něco podobného na programování jako Malina (Raspberry Pi)
Arduino je jednodeskový počítač s mikrocontrollerem atmel který slouží k výuce a přiblížení programování studentům na školách, dá se sním celkem lehce ovládat řada elektroniky jako jsou motory, světla, senzory atd.. Není to ale jako plnohodnotný počítač (raspberry) jen nahraješ program a ten to opakuje pořád dokola. Na tom je ale založený množství normálnich spotřebičů takže na tom můžeš postavit multimetr, auto na dálkový ovládání, atd..